Blog

Op deze pagina verschijnen mijn blog items. Dit betreft artikelen over multidimensionaliteit, maatschappij en nieuwe wetenschap, verwijzingen naar online video’s en gratis downloads, en aanroepen of invocaties die ik waardevol acht.

multidimensional
Multidimensionaliteit

Get ready for a wild ride

Houd moed, lieve mensen. Er gebeuren momenteel zulke grootse dingen, dat het soms een uitdaging is het allemaal te bevatten. Ik heb eerlijk gezegd een beetje getwijfeld of ik deze post zou moeten plaatsen vanwege de “grootsheid” van de informatie, maar ik heb besloten het toch te doen, in de hoop dat het mensen een hart onder de riem kan steken onder de huidige 3D omstandigheden.

LEES MEER »
multidimensional
Maatschappij

Earth is where the party will be

De maatregelen zijn, zoals verwacht, weer aangescherpt. Het helpt voor onze energetische balans wanneer we ons niet meer laten verrassen, teleurstellen of verontwaardigen door deze stappen, we weten allemaal waar het naar toe beweegt, en we weten allemaal dat het niet om gezondheid gaat, maar om macht.

LEES MEER »
multidimensional
Multidimensionaliteit

Het Licht “wint” altijd van het Donker

Karin en ik hebben sinds 2013 vele meditaties mogen beleven in afstemming op de actualiteit van het ascensieproces. Hierin hebben we de meest wonderlijke avonturen beleefd. Gedurende een paar maanden in 2015 kwam er echter nagenoeg niets door. Dit bleek te komen doordat we in een kristalliseringsproces van onze fysieke lichamen zaten, waardoor de sluiers tijdelijk te dicht waren om met het geestesoog veilig helder te kunnen waarnemen. Wat wel mocht doorkomen in deze periode, was een achtergrondsetting van dit kristalliseringsproces.

LEES MEER »
multidimensional
Multidimensionaliteit

Switchen tussen 3D en 5D

Nu sinds dit jaar de 5D Aarde een realiteit geworden is, bevinden we ons een aantal komende jaren in een overlap van twee realiteiten. Dit verslag geeft wat meer handen en voeten aan dit energetische proces, en hoe je hier bewust op kunt afstemmen.

LEES MEER »
multidimensional
Multidimensionaliteit

De Diamanten Revolutie begint

Wij voelen opwinding over aanstaande, positieve veranderingen. Alsof we een tipping point aan het naderen zijn. Er gebeuren mooie dingen in de energie. We lijken met deze equinox een nieuw hoofdstuk in te gaan. Gisteravond zijn we, Karin Thomas en ik, in meditatie gaan afstemmen op de actualiteit van het ascensieproces en de herfstequinox. Het volgende kwam door.

LEES MEER »
multidimensional
Multidimensionaliteit

Buitenaardsen: komen ze ons redden of moeten we het zelf doen?

Het onderwerp van de buitenaardsen is erg actueel en zelfs in de mainstream media wordt nu het idee van hun bestaan en hun aanwezigheid rondom de Aarde gevoed. Los van de discutabele intenties achter deze media die dat vermoedelijk doen om de controle over het narratief te willen behouden, is dit wel een teken dat de realiteit van buitenaards leven zich langzaam maar zeker aan het integreren is in onze realiteit. Deze ontwikkeling loopt niet toevallig samen met de toenemende intrede van de 5e dimensie, waardoor we meer en meer 5D verschijnselen zullen gaan ervaren.

LEES MEER »
Video

Een boodschap van de Matrix

Ik wil graag een korte video (9min.) delen, het is een boodschap van de Matrix. Het is bedoeld als inspiratie en fun, het is niet letterlijk de Matrix zelf die aan het woord is. Ik hoop dat je er plezier aan beleeft. Voor een maximale beleving raad ik aan het op een groot scherm met het geluid hard aan te kijken. 🙂

LEES MEER »
multidimensional
Maatschappij

De ineenstorting van de Matrix

Ik merk dat er op social media en in youtube filmpjes nog veel over de Matrix wordt gesproken alsof deze nog altijd in vol ornaat bestaat. Hoewel ik me kan voorstellen dat die perceptie bestaat als je uitsluitend naar de fysieke dimensie kijkt, gezien de destructie en corruptie in de wereld op het moment, wil ik hier nu toch eens een tegengeluid op geven.

LEES MEER »
multidimensional
Multidimensionaliteit

De draak op het Spuiplein

In 2017 liep ik regelmatig over het Spuiplein in het centrum van Den Haag van en naar mijn werk. Ik had niet door dat er iets onder het Spuiplein al een tijdje mijn aandacht probeerde te trekken.

LEES MEER »
multidimensional
Multidimensionaliteit

De geboorte van de galactische mens

Ik wil graag mijn enthousiasme delen over wat er staat te gebeuren. Karin en ik hebben in onze meditaties de beweging naar de 5e dimensie en de Nieuwe Aarde redelijk op de voet mogen volgen de afgelopen 8 jaar.

LEES MEER »
multidimensional
Multidimensionaliteit

Healing van mezelf als ongeboren baby

In de periode dat mijn moeder zwanger van mij was, beleefde zij enkele hevige emoties. De energie van die emoties is toen in de aura van mij als ongeboren baby terecht gekomen en blijven ‘plakken’. Hier heb ik in mijn jeugd weinig van gemerkt.

LEES MEER »
multidimensional
Multidimensionaliteit

Bezoek graf van een eerdere incarnatie

Enkele jaren geleden bezocht ik een Italiaans kerkje waarvan ik wist dat mijn overblijfselen uit een eerdere incarnatie daar begraven liggen. Het was een bijzondere, onverwachte ervaring.

LEES MEER »
multidimensional
Multidimensionaliteit

Mijn nieuwe blog

Welkom op mijn nieuwe blog! Ik heb sinds ongeveer 2015 geen enkele website activiteit meer verricht, en ook geen online artikelen meer geschreven. Het is een echte cocon fase geweest, maar daar gaat nu langzaam verandering in komen.

LEES MEER »
multidimensional
Multidimensionaliteit

Zegening door levend symbool

Dit is een levend symbool, verbonden met de Grote Piramide van Gizeh, en wordt versterkt door Lady Gaia, Geascendeerde Meesters en Aartsengelen. Het draagt diamanten lichtcodes die non-duaal bewustzijn stimuleren, en verandert mee met de actualiteit van het collectieve ascensieproces.

LEES MEER »
Downloads

Filmscript Zeropoint

Lange tijd heb ik een spiritueel verhaal in mijn hoofd gedragen om ooit uit te schrijven. Dit verhaal is losjes gebaseerd op vele spirituele ervaringen van mezelf en die van anderen. Aanvankelijk had ik het voornemen dit in een boekvorm uit te brengen, maar ik was ambitieus en “dreaming big”. Ik hoopte er zoveel mogelijk mensen mee te bereiken, mee te raken en te inspireren. Om deze reden koos ik ervoor geen Nederlands boek te schrijven, maar gelijk op het grootste bereik denkbaar te mikken: Een hollywood film.

LEES MEER »
Aanroep

Frequentieverhoging Meditatie (pdf)

Ik heb onderstaande meditatie opgesteld om je te helpen jezelf energetisch te balanceren en je frequentie te verhogen. Het is een turbulente tijd en het gaat nog even turbulenter worden. De mate waarin je in je centrum en in je balans blijft, en niet voortdurend resoneert, reageert en meebeweegt op gebeurtenissen buiten jezelf, heeft een grote invloed op hoe je door deze tijd heen komt. Het is sterk aan te raden om daarin energetisch te werk te gaan, en niet alleen aandacht te besteden aan voeding, lifestyle, positief denken, etc..

LEES MEER »
Maximlazet.nl Scroll naar top