Blog

Op deze pagina verschijnen mijn blog items. Het is nu nog een beetje leeg, ik ben net begonnen 🙂

Deze items zijn verdeeld in de volgende categorieën:
– Artikelen over multidimensionaliteit
– Artikelen over de maatschappij
– Artikelen over nieuwe wetenschap
– Verwijzingen naar gratis downloads die ik beschikbaar stel
– Verwijzingen naar video’s die ik online heb gebracht
– Aanroepen of invocaties die ik waardevol acht

multidimensional
Multidimensionaliteit

Mijn nieuwe blog

Welkom op mijn nieuwe blog! Ik heb sinds ongeveer 2015 geen enkele website activiteit meer verricht, en ook geen online artikelen meer geschreven. Het is een echte cocon fase geweest, maar daar gaat nu langzaam verandering in komen.

LEES MEER »
multidimensional
Multidimensionaliteit

Zegening door levend symbool

Dit is een levend symbool, verbonden met de Grote Piramide van Gizeh, en wordt versterkt door Lady Gaia, Geascendeerde Meesters en Aartsengelen. Het draagt diamanten lichtcodes die non-duaal bewustzijn stimuleren, en verandert mee met de actualiteit van het collectieve ascensieproces.

LEES MEER »
Downloads

Filmscript Zeropoint

Lange tijd heb ik een spiritueel verhaal in mijn hoofd gedragen om ooit uit te schrijven. Dit verhaal is losjes gebaseerd op vele spirituele ervaringen van mezelf en die van anderen. Aanvankelijk had ik het voornemen dit in een boekvorm uit te brengen, maar ik was ambitieus en “dreaming big”. Ik hoopte er zoveel mogelijk mensen mee te bereiken, mee te raken en te inspireren. Om deze reden koos ik ervoor geen Nederlands boek te schrijven, maar gelijk op het grootste bereik denkbaar te mikken: Een hollywood film.

LEES MEER »
Aanroep

Frequentieverhoging Meditatie (pdf)

Ik heb onderstaande meditatie opgesteld om je te helpen jezelf energetisch te balanceren en je frequentie te verhogen. Het is een turbulente tijd en het gaat nog even turbulenter worden. De mate waarin je in je centrum en in je balans blijft, en niet voortdurend resoneert, reageert en meebeweegt op gebeurtenissen buiten jezelf, heeft een grote invloed op hoe je door deze tijd heen komt. Het is sterk aan te raden om daarin energetisch te werk te gaan, en niet alleen aandacht te besteden aan voeding, lifestyle, positief denken, etc..

LEES MEER »
Maximlazet.nl Scroll naar top