Recensies op onze events

Hieronder lees je recensies van mensen die onze evenementen hebben bezocht.

“Afgelopen zaterdag heb ik de 1ste workshop bijgewoond, die Karin en Maxim samen gaven. Hun kwaliteiten afzonderlijk kennende heb ik mij laten onderdompelen in een heerlijk bad van Helende frequenties op alle levels. Karin en Maxim vullen elkaar naadloos aan en de veilige bedding die ze samen bieden geeft een weldadig gevoel van lekker achterover kunnen hangen… Ik voelde mijzelf ook helemaal in mijn uitlijning en in de groep waren er mooie uitwisselingen. Wat mij betreft smaakt het zeker naar meer.”
L.V.

“Wat een krachtig en opschonend transformatie proces mocht zich voltrekken onder de rustige begeleiding van Maxim. Het schouwen in het groepsveld door Karin bracht gronding en bewustzijn. Een mooie samenwerking die getuigt van een gefundeerde spirituele bedding.”
U.B.

“Ik vond de 5D Healing Dag ontzettend fijn. Karin en Maxim zetten een liefdevol en veilig veld neer. De locatie is prachtig met een voelbaar hoge trilling. De meditaties waren afwisselend ontroerend, bekrachtigend, voedend en helend. Aan het einde van de dag ging ik lichter, in een hogere trilling en heel blij weer naar huis. Een aanrader!”
G.B.

Maximlazet.nl Scroll naar top