Recensies op onze events

Hieronder lees je recensies van mensen die onze evenementen hebben bezocht.

Heb je een workshop van ons bijgewoond en wil je graag je ervaring (geanonimiseerd) delen, dan ontvang ik die graag!
Stuur me in dat geval een email via het contactformulier. Dank je wel. 🙂

“Wat een spa-dag was de 5D healing workshop. Overgoten met reinigende energieën. Het voelde soms alsof we ieder een individuele sessie kregen van Karin en van Maxim. Tussen de meditaties beantwoordden ze liefdevol alle vragen. Het voelde als een kado voor mijn ZELF. De veilige bubbel van de Michaels energie was ook goed voelbaar. En de lunch was verrukkelijk! Kortom een dag mogen ontvangen en aan frequentie verhoging gedaan. In liefde geschreven.”
D.B.

“Ik ben ontzettend blij dat ik de 5D Healing dag heb bijgewoond. De meditaties waren heel fijn, ik had niet gedacht dat je zoveel kon gaan voelen! Ik heb veel mogen leren van Karin en Maxim. Ze gaven uitgebreid antwoord op de vragen. Ze droegen een bijzondere liefdevolle en wijze energie met zich mee. Ik raad het oprecht aan om jezelf deze dag te gunnen!”
E.D.

“Maxim en Karin nemen je mee op heerlijke, reinigende en helende meditatie reizen, waar ontvangen en geven voelbaar één zijn: aan jezelf, elkaar, de Aarde en het Universum! En dat alles op een zeer mooie en krachtige Michael plaats met een fantastische lunch, versnaperingen en lekkere thee en koffie. Wat mij betreft ‘way beyond 5D’ en tegelijkertijd ook heerlijk genieten van alle aardse ‘3D’ giften”
M.

“Afgelopen zaterdag heb ik de workshop van Maxim en Karin gevolgd. Wat een heerlijke dag! Een meditatie gericht op jezelf, op het proces van de groep en op het proces van de aarde, mooi verdeeld over de dag, met een heerlijke lunch en een korte wandeling. Aan het eind kan je alleen maar dankbaar zijn!”

P.C.

“Afgelopen zaterdag heb ik de 1ste workshop bijgewoond, die Karin en Maxim samen gaven. Hun kwaliteiten afzonderlijk kennende heb ik mij laten onderdompelen in een heerlijk bad van Helende frequenties op alle levels. Karin en Maxim vullen elkaar naadloos aan en de veilige bedding die ze samen bieden geeft een weldadig gevoel van lekker achterover kunnen hangen… Ik voelde mijzelf ook helemaal in mijn uitlijning en in de groep waren er mooie uitwisselingen. Wat mij betreft smaakt het zeker naar meer.”
L.V.

“Wat een krachtig en opschonend transformatie proces mocht zich voltrekken onder de rustige begeleiding van Maxim. Het schouwen in het groepsveld door Karin bracht gronding en bewustzijn. Een mooie samenwerking die getuigt van een gefundeerde spirituele bedding.”
U.B.

“Ik vond de 5D Healing Dag ontzettend fijn. Karin en Maxim zetten een liefdevol en veilig veld neer. De locatie is prachtig met een voelbaar hoge trilling. De meditaties waren afwisselend ontroerend, bekrachtigend, voedend en helend. Aan het einde van de dag ging ik lichter, in een hogere trilling en heel blij weer naar huis. Een aanrader!”
G.B.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven