De Diamanten Revolutie begint

Auteur foto
Wij voelen opwinding over aanstaande, positieve veranderingen. Alsof we een tipping point aan het naderen zijn. Er gebeuren mooie dingen in de energie. We lijken met deze equinox een nieuw hoofdstuk in te gaan. Gisteravond zijn we, Karin Thomas en ik, in meditatie gaan afstemmen op de actualiteit van het ascensieproces en de herfstequinox. Het volgende kwam door.

“Het Domplein in Utrecht komt in beeld. Er loopt daar een leylijn, en er licht een lichtkoord op, verbonden met die leylijn, die de Aarde in beweegt. Er wordt een hele kluwen van dit lichtkoord uitgerold, steeds dieper en dieper de Aarde in. En dan wordt hij vastgemaakt aan de diamanten kern van de 5D aarde. Dan ontspringt er een krachtige energie in de diamanten kern die omhoog beweegt door die koordverbinding. Het komt boven het aardoppervlak als een tsunami golf de leylijn binnen en verspreidt zich over het hele lokale leylijnen netwerk rondom de Domplein. We herinneren ons hoe een bevriende lichtwerker een tijd geleden vertelde hoe belangrijk het energetisch is geweest dat de singel (Stadsbuitengracht) rondom de oude binnenstad van Utrecht weer hersteld en verbonden is, en het water erin weer kan doorstromen.

Vervolgens begint de energie zich verder te verspreiden, door het hele leylijnen netwerk van Nederland. Als een soort startsein van de revolutie. Nederland wordt overspoeld met diamanten 5D Aarde energie. En blaast alles weg, vervuilde energie en oude programmeringen in de leylijnen. Daarna, door contactmaking met de leylijn netwerken in aangrenzende landen gebeurt het in meerdere landen. België, Duitsland, Engeland, Frankrijk. Als een lappendeken gaan overal landen “aan”. Uiteindelijk gebeurt het op alle continenten. Een enorme tsunami van energie, wereldwijd. Allemaal in navolging op het startsein in Nederland.

Dan spreekt Spirit, en zegt: “The revolution has started, and there is no turning back.”

Het wereldwijde leylijnen netwerk komt in beeld. Het is te vergelijken met het zenuwstelsel van de Aarde. En wat van binnen actief geworden is, is nu naar buiten aan het bewegen, in alle vertakkingen van het zenuwstelsel. En het werkt ook door in de lichamen van mensen. Er ontstaat een nieuwe interactie tussen het etherisch lichaam van de Aarde en het etherisch lichaam van mensen. En dit veroorzaakt ook een nieuwe level van ontwaking in de mensheid. Er ontstaat een rechtstreekse, energetische communicatie met het 5D Aarde lichaam, waardoor het in sync komt. Waarna we onze scheppingskracht via het etherisch lichaam in de 5D aarde kunnen inbrengen. En andersom, het etherisch lichaam van de mensen weer informatie ontvangt van het etherisch lichaam van de 5D Aarde.

En ook onze ervaring van éénheid met de Aarde via deze etherische verbinding zal hierdoor toenemen, niet alleen in het hart, maar in het gehele etherische lichaam, en ook in connectie met andere mensen. Alsof we allemaal nieuwe receptoren hebben aan de buitenkant van ons lichaam, die als fijngevoelige haartjes reageren op de omgeving, op andere mensen, op de Aarde. Waardoor het gemakkelijker wordt in afstemming te zijn met elkaar. Een nieuwe vorm van woordeloze communicatie, die razendsnel de wereld rond beweegt, via de mensen en via de Aarde.”

PS. Ter verduidelijking, daar waar we hier over revolutie spreken, verwijzen we natuurlijk naar een revolutie van licht, liefde en waarheid, niet één van strijd.

Maxim

© Maxim Lazet. Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven