Zomerzonnewende Update

Author picture
Lieve mensen, ik heb weer even een social media break genomen de afgelopen weken. Er is zoveel verandering in mij gaande. Ik voel dat er weer op nieuwe niveaus ego-dood heeft plaatsgevonden.

Er zijn ook weer diepere niveaus van stilte, helderheid en neutraliteit bereikt. Mijn stiltemeditaties zijn ook nog onverstoorbaarder en inspirerender geworden, ik geniet ervan. Ik voel mij steeds gezonder worden, en ik voel mij steeds transparanter en lichtvoetiger worden, alsof de wind door me heen blaast. Wat niet wil zeggen dat de processen niet tegelijkertijd ook nog pittig zijn, momenteel voornamelijk tussen mijn zonnevlecht en hart, en in mijn hoofd.

Ik vind het ook bijzonder fijn te merken dat deze transcenderende beweging niet een zweverige is, het gaat volledig gepaard met steeds meer belichaming. De mate van aanwezigheid en doorstroming die ik momenteel voel tussen mijn hart en buik is nieuw voor me, en ik word er blij van. Mijn mannelijke energie mag meer en meer gronden. 🙂 Het verwarmt mijn buik en mijn hart, en ik voel meer liefde en vreugde.

Zoals voor velen geldt, het is niet alleen een kwestie van heling geweest, het is ook een kwestie geweest van timing. Timing in het inlossen van sleutels in het collectieve veld. Er is in het collectieve ascensieproces een kosmische timing in het spel, die we niet kunnen haasten, waarin we allen sleutels dragen die we op een vast moment in het proces inlossen, waardoor sommige stukken in onszelf niet eerder dan op bepaalde, specifieke momenten vrijgemaakt kunnen worden. Het is een precair evenwicht waarin onze yin en yang energie steeds om beurten een stukje helen, en na elke heling elkaar een nieuwe ruimte bieden om in veiligheid en kwetsbaarheid een diepere en vrijere belichaming te bereiken, op weg naar een volledige yin-yang balans, die ons brengt naar het Nieuwe Menszijn en de Nieuwe Wereld.

We ondergaan dit jaar en specifiek in deze periode met de zomerzonnewende en het aanstaande 8-8-8 portaal collectief veel initiaties op een steeds diepere belichaming van het gouden en diamanten bewustzijn, welke ons helpen om nieuwe realiteiten voor onszelf te openen en erin te stappen. Ik kijk uit naar de magie van de multidimensionale werkelijkheid die zich meer en meer ontsluiert, en naar hoe we straks met innerlijke vrijheid onze herboren scheppende vermogens in de materie mogen gaan ervaren.

Fijne zomerzonnewende en veel liefde en vreugde toegewenst.

Maxim

© Maxim Lazet. Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven