Spirituele Agenda van Nederland Gidsland

Author picture
Houd moed, lieve mensen! Ik heb altijd gevoeld en geweten dat er te midden van een maatschappelijke omwenteling een plotselinge, spirituele revolutie zou ontstaan, en ik voel nu meer dan ooit dat deze voor de deur staat. Wat gaan we een wonderbaarlijke tijd tegemoet! In de energie lijkt nu alles samen te komen.

De Nieuwe Aarde is geboren, het 5D grid is voltooid, de Matrix is verder afgebrokkeld, de Aquarius poorten zijn geopend, de I AM is gegrond, het sluitstuk van het Christuskind aspect is sinds de afgelopen Lente Equinox in ons allen geïnstalleerd, en de Ziel is in vol ornaat aan het indalen. Daarmee is voor de lichtwerkers een lange weg van innerlijk werk, van transformatie en integratie, aan het afronden, en begint een nieuwe weg van het bouwen van een Nieuwe Aarde en het ondersteunen van het gedeelte van de mensheid dat nog onbewust is, door de komende roerige tijd heen. Het manifesteren van de Nieuwe Aarde initiatieven zal niet met dezelfde traagheid en stroperigheid gaan zoals het tot op heden is verlopen op de Oude Aarde, maar met een moeiteloosheid die wordt ondersteund door een versterkte liefdeskracht, een versterkte scheppingskracht, versterkte intuïtie, nieuw geactiveerde, heldere vermogens en open communicatie met vele, vele lichtwezens in, op en buiten de Aarde. De stem van de Ziel zal luider gaan klinken, en keuzes zullen helderder worden. Deze spirituele revolutie zal in toenemende mate de Goddelijkheid van het bestaan gaan demonstreren, en zogenaamde wonderen zullen in de toekomst gewoon als multidimensionale verschijnselen worden beschouwd, en niet meer naar het land der fabels verwezen worden.

Hoe de verhaallijn exact tot in detail gaat uitpakken, weet geen mens, dat is onderdeel van het spel van creatie. Maar wat we wel weten, is dat Nederland op de één of andere manier daarin een gidsrol zal gaan spelen. Sai Baba heeft ooit eens gezegd: “Ah, Holland HolyLand!”. Het scheelt één letter. ? We dienen te vertrouwen op de Goddelijke intelligentie achter de blauwdruk die voor ons land aan het indalen is. Van de lichtwerkers vraagt het straks om moed en helderheid om deze blauwdruk gezamenlijk te gronden en te implementeren. Aan de ene kant zal Nederland vermoedelijk een voorbeeld gaan stellen naar de wereld van hoe het anders kan. Door vanuit bewustzijn, éénheid, verbinding en samenwerking een functionerende maatschappij neer te zetten waarin vrijheid, rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en overvloed wel degelijk mogelijk zijn. Anderzijds zal de enorme concentratie van lichtwerkers in Nederland haar vleugels gaan uitslaan als de “Flying Dutchmen”, en internationaal lichtwerk gaan verrichten. Onlangs had Arjen Lubach een item in zijn tv-programma dat er te veel coaches zouden zijn in Nederland. Hij moest echter eens weten welke grote en waardevolle rol dit leger aan “coaches” gaat spelen in de nabije toekomst. Er zullen er eerder te weinig dan te veel zijn. Bij velen van hen zullen in de zeer nabije toekomst letterlijk en figuurlijk nieuwe dimensies in hun werk gaan doorwerken. Velen hebben ook door de jaren heen te horen gekregen van hun gidsen dat zij zullen gaan reizen, vele mensen zullen gaan ontmoeten en vele mooie projecten zullen gaan neerzetten. So, how is your English? ? Nederland vervult blauwdrukmatig ook een rol van “hersenstam” van de wereld. Op een metafysisch, non-lineair niveau is de Aarde een brein te noemen, een levende bibliotheek, een baken van licht en informatie. In dat brein vervult de hersenstam de rol van de verbindingsbrug en de uitbalanceerder van de linker- en rechterhersenhelft. Van het Westen en het Oosten. Deze “hersenstam codes“ zullen door de Nederlandse lichtwerkers verspreid worden in hun reizen, en zo op een macro-energetisch niveau meer éénheid gaan scheppen.

We gaan het meemaken, hoe dit grootse avontuur zal gaan verlopen, en op welke manier het zijn intrede zal gaan doen in Nederland. Grote gebeurtenissen staan klaar in de ether. De toenemende zonnevlammen zorgen voor het licht dat nodig is om de volgende fase van het Goddelijk Plan te activeren. Op welke manier het ook zal gaan, een goed werkende informatievoorziening is daarin belangrijk. Vanuit mijn persoonlijke blauwdruk, mijn Arcturiaanse verbindingen en mijn aardse ICT-achtergrond, ben ik mij sterk bewust van het belang van een goede informatievoorziening. Licht is immers informatie. Hoe belangrijk is het straks dat het activiteitenaanbod van de lichtwerkers éénvoudig en snel gevonden kan worden voor een steeds groter groeiende groep wakker wordende mensen? In 2010 werd ik door Spirit bewogen om een gratis platform te creëren voor spirituele evenementen in Nederland. Dit is Spirituele-agenda.nl geworden, en het platform bestaat inmiddels 12 jaar. De ontwikkeling van het platform bleek een multidimensionaal project te zijn, waarin de Grote Pyramide van Gizeh een rol speelde, en waarin ik tijdens de bouw in 2010 ook werd tegengewerkt door krachten die niet wilden dat het gerealiseerd zou worden.

Door de processen waar ik de afgelopen maanden in zat en nog zit, heb ik mij wat teruggetrokken en de stilte opgezocht. Door de elektrische energie van het binnenkomende Licht wordt mijn hooggevoeligheid voor prikkels nogal versterkt. Het vraagt veel van het zenuwsysteem. Jullie zullen vast ongeveer hetzelfde ervaren momenteel. Om onze elektromagnetische balans te bewaren is het daarom extra van belang aandacht te schenken aan de magnetische energie, oftewel onze gronding en de verbinding met de Aarde. In deze teruggetrokkenheid heb ik onlangs in alle stilte en rust het Spirituele Agenda platform, dat na 12 jaar behoorlijk toe was aan een upgrade, van de grond opnieuw opgebouwd. Jullie zijn allen van harte welkom om er jullie workshops, webinars en dergelijke gratis te etaleren. Het is altijd mijn hoop en visie geweest dat een gecentraliseerd aanbod van spirituele evenementen zou bijdragen aan een versnelling van bewustzijnsverhoging binnen Nederland. Stel je eens voor hoe handig het zou zijn als alle aanbieders van spirituele webinars in één totaaloverzicht te vinden zouden zijn? In de nieuwe versie van het platform wordt er meer nadruk gelegd op online evenementen, zoals webinars. Deze hebben een eigen overzichtspagina gekregen. Als de maatschappelijke en klimatologische omstandigheden daarom vragen in de toekomst (bijv. i.v.m. p(l)andemie maatregelen, heftig weer en hoge benzinekosten), kan het zijn dat mensen minder en minder reizen, en dan wordt de rol van online spirituele evenementen groter en groter.

Het platform heeft door de jaren heen in toenemende mate te maken gehad met “concurrentie” van Facebook. Er was een gestage verschuiving waarneembaar, waarin organisatoren ervoor kozen hun evenementen slechts nog op Facebook Events te plaatsen. Het tonen van evenementen op Facebook heeft echter altijd enige nadelen gekend. Het biedt geen volledige agenda, geen centraal totaaloverzicht, en geen specialisatie op spiritualiteit. Evenementen op Facebook worden alleen contextueel getoond, afhankelijk van ieders eigen netwerk, op grond van vriendschappen, likes en volgers, waardoor het minder in beeld komt bij nieuw publiek. En het plaatsen van evenementen in de wildgroei van spirituele facebook groepen heeft maar een kortstondige waarde, zodra het verdrongen wordt door nieuwe posts en naar beneden zakt in de tijdlijn, worden ze minder en minder bekeken, tot het punt waarop ze nooit meer gezien worden. Daarnaast is Facebook momenteel meer en meer in diskrediet aan het komen en verhuizen veel mensen naar alternatieve apps, zoals Telegram, die echter geen events functionaliteit kent. Reden des te meer om gecentraliseerde oplossingen buiten de sociale media om te hebben die dit gat vullen. Evenementen alleen vermelden op eigen websites en op social media is eigenlijk te gefragmenteerd. Het mist centralisatie. Het gaat er ook om het Spirit gemakkelijker te maken om potentiële bezoekers van evenementen te inspireren en hen te geleiden naar de voor hen meest toepasselijke en waardevolle activiteiten en nieuwe verbindingen met lichtwerkers. Zo weet ik dat mensen nogal eens de woorden “spirituele agenda” ingelegd krijgen door hun gidsen of hoger zelf, dit vervolgens googelen, en daardoor gelijk mijn platform bovenaan in de zoekresultaten zien verschijnen. Dit schept een korte keten van stappen voor Spirit om mensen intuïtief op de juiste plekken te brengen.

Ik heb tot op heden eigenlijk te weinig promotie gemaakt op de social media voor de Spirituele Agenda. Reclame maken is niet mijn ding. Ik heb in de afgelopen tien jaar geen enkele post geplaatst om het platform onder de aandacht te brengen. Ik heb nu echter de intentie om in de toekomst meer gebruik te gaan maken van social media-advertenties (zoals Facebook en Instagram Boosts) om het platform te promoten, en zo mensen te bewegen voor hun interesse in spirituele evenementen niet alleen binnen de social media te raadplegen, maar ook daarbuiten.
Met de grote, aanstaande veranderingen in de maatschappij en een spirituele revolutie voor de deur, zie ik graag dat het platform haar rol maximaal vervult, en de toenemende vraag en aanbod van spirituele evenementen elkaar optimaal kunnen vinden. Dit schept een win-win-win situatie, voor de zoekenden, de aanbieders, en het collectieve bewustwordingsproces. Het draagt wellicht ook bij aan een kickstart voor de rol die Nederland te spelen heeft, eerst nationaal en daarna internationaal.
Geef jij ook workshops, webinars, retreats, spirituele reizen en dergelijke? Overweeg dan deze ook op de Spirituele Agenda te zetten. Het is gratis en kost je enkele minuten werk. Ik hoop op je samenwerking.

Maxim

© Maxim Lazet. Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven