Dagelijkse Opschoning Meditatie

Auteur foto
Wat leven we toch in een bizarre tijd. Met één been in de Oude Wereld, en met één been in de Nieuwe Wereld. Een Oude Wereld die aan het ineenstorten is, en tegelijkertijd parallel een Nieuwe Wereld die aan het opbloeien is. Het Gouden Tijdperk van de Nieuwe Wereld is aangebroken, en deze wordt van binnenuit gevormd door het Gouden Bewustzijn, de gouden energie. De gouden energie van de Nieuwe Wereld is beschikbaar om te voelen, te ervaren en meer en meer te gaan belichamen, maar velen ervaren het nog niet zo sterk omdat hun blik, hun perceptie, en dus hun energetische ervaring, nog zo gericht is op de buitenwereld van de Oude Wereld.

De scheppende krachten van dit universum hebben letterlijk de stekker uit de Oude Wereld, de 3D Aarde, getrokken, waardoor het geen levensenergie meer ontvangt, en verval onvermijdelijk is. Maar in plaats van dit te accepteren en te bouwen aan de eigen, nieuwe, energetische leefomgeving, van binnen en van buiten, en zo een voorbeeld te vormen voor anderen, blijven velen vastgelijmd aan het zich ontvouwende verhaal van het verval van de Oude Wereld. Zij zijn zo gefocust op het consumeren van informatie via nieuws en social media en het beantwoorden van de vragen wie, wat, hoe, wanneer en waarom, gevoed door angsten en behoefte aan controle vanuit de mind, dat ze niet goed door hebben dat ze daardoor van zichzelf vandaan geraken, in hun hoofd en uit hun gronding gaan, en daardoor ontvankelijker worden voor beïnvloeding door de drama’s die zich voltrekken buiten zichzelf, in de buitenwereld van de ineenstortende Oude Wereld. Zij hebben door deze focus als het ware het dominante been nog in de Oude Wereld staan, terwijl hun Hoger Zelf hoopt dat ze het dominante been in de Nieuwe Wereld gaan zetten. En dat maakt dat er voor hen steeds meer spanning komt te staan op de spagaat die ze aanhouden tussen het bestaan in de Oude Wereld en het bestaan in de Nieuwe Wereld, die steeds verder uit elkaar gaan lopen.

Het is in deze turbulente en chaotische transitietijd van belang om voortdurend bewust te zijn van deze “dubbele werkelijkheid” en de informatieconsumptie over de gebeurtenissen in de Oude Wereld te beperken. Het is ook van belang om dagelijkse routines in te bouwen die je helpen om goed naar jezelf terug te keren, je energie terug te halen, jezelf op te schonen, je met je eigen essentie te verbinden, en een bewust moment van onthechting van de chaotische buitenwereld te pakken. Om hierin te ondersteunen en dit zo gemakkelijk mogelijk te maken voor mensen, heb ik een meditatie opgenomen die mensen veilig dagelijks kunnen gebruiken. Ik kreeg vorige week uit het niets een sterke impuls van Spirit om dit neer te zetten. De meditatie helpt je door middel van multidimensionale verankering en opschoning terug bij jezelf te komen en tot rust te komen. Het helpt je tevens te ontdoen van externe invloeden die je uit balans kunnen halen.

Daarnaast legt de meditatie ook een focus op het versterken van de innerlijke ervaring van de 5-dimensionale werkelijkheid van het Gouden Tijdperk, die zich de komende jaren steeds sterker aandient. De meditatie laat je de gouden energie ervaren, en specifiek jouw eigen gouden lichtlichaam ervaren. Dit heeft een helend, balancerend, ontspannend en verzachtend effect. De gouden energie activeert ook de gevoelsherinnering van ons bestaan in de hogere dimensies voordat we naar deze dimensie kwamen, het helpt ons herinneren hoe het voelt om over een belichaamd, gouden bewustzijn te beschikken. Hoe meer we gewend raken aan de gouden energie en het in ons dagelijks leven integreren, hoe meer we het naar het NU halen, eerst inwendig en daarna ook uitwendig.

De meditatie is verder ook een prima hulpmiddel om de dag opgeruimd, helder en gegrond te beginnen of om op te schonen na een drukke werkdag met veel interactie. Het werkt beschermend en herstellend in energetische crisissituaties (zet het eventueel als mp3 op je telefoon zodat je het altijd bij je hebt), en wanneer je het op zeer regelmatige basis gebruikt, zal het je helpen gestaag je frequentieniveau te verhogen en meer en meer het gouden bewustzijn te gaan belichamen.

Hoewel het een geleide meditatie is waarin ik, Maxim, de woorden uitspreek, is het uitsluitend je eigen I AM THAT I AM die de meditatie energetisch leidt en de bescherming en opschoning van jouw energieveld verzorgt. Je wordt tijdens de meditatie dus aan de hand genomen door je eigen Hogere Wezen. Jouw I AM THAT I AM is jouw eigen non-duale, goddelijke zelf, dat zijn thuisbasis heeft voorbij de dualiteit van de 12D matrix. En jouw I AM THAT I AM weet precies wat je nodig hebt en wat je energetisch aankan, en past de kracht en diepte van de opschoning meditatie daar steeds op aan.

Ik heb de meditatie in twee versies gemaakt. Een basisversie, die op mijn account op youtube te vinden is (en later ook gratis als mp3 te downloaden is op mijn website), en een uitgebreidere “premium” versie, die wat meer thema’s meeneemt qua opschoning, en voor een klein bedrag te bestellen is op mijn website.

Enkele thema’s die in de basismeditatie worden behandeld:
* gronding, bescherming en uitlijning van je energieveld
* transformerende healing met behulp van violette, gouden en diamanten energieën
* een ervaring van het gouden bewustzijn

Enkele thema’s die daaraan worden toegevoegd in de premium meditatie:
* verwijdering van invloeden van mensen en entiteiten
* verwijdering van allerlei toxische invloeden in onze fysieke en non-fysieke lichamen (zoals van voedsel, straling, zware metalen, medicijnen en meer)
* verwijdering van angsten, zorgen en twijfels

Realitycheck
Er gelden wel ook wat disclaimers, die ik wil benadrukken omdat ik geen suggesties wil wekken die de meditatie niet waar kan maken en ik wil anticiperen op al te hooggespannen verwachtingen. Daarom:
* allereerst, de meditatie is veelzijdig maar is geen all-in-one oplossing voor spirituele groei. Het is aan te bevelen ernaast bezig te blijven met andere praktijken als trauma-healing, schaduwwerk en deprogrammering. Wees waakzaam voor spirituele bypassing.
* houd er altijd rekening mee dat verwijderde, disharmonische en oneigenlijke energieën kunnen terugkeren wanneer onderliggende patronen niet worden opgelost.
* houd in gedachten dat ons multidimensionale energieveld zeer gelaagd is, en soms moet je eerst vele lagen afpellen voordat je bij een laag uitkomt waar je iets in wilt veranderen.
* herhaling is essentieel en aanbevolen voor een blijvend effect.
* blijvende frequentieverhoging door energetische healing vereist dat we ook psychologisch meebewegen. Met andere woorden, het vereist dat we onze verantwoordelijkheid nemen voor ons innerlijk klimaat en emotionele en mentale gedragspatronen aanpassen. Slachtoffergedrag en zelfbeklag werken bijvoorbeeld frequentieverlagend.

Hieronder vind je de link naar de basisversie op Youtube en de link naar de premium versie. Ik hoop dat je er veel profijt van hebt, en dat het je gedurende de transitietijd mag helpen om in het oog van de storm te blijven en de rust en focus te behouden, op weg naar het Gouden Tijdperk.

Gratis Youtube Light versie: https://www.youtube.com/watch?v=5ktNZlT6ndk
Gratis mp3 Light versie: download
Premium mp3 versie: https://maximlazet.nl/product/dagelijkse-opschoning-meditatie/

Maxim

© Maxim Lazet. Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven