Activiteiten

Hieronder vind je mijn activiteiten opgesomd. Sommigen zijn al jaren aan de gang, sommigen heb ik pas (weer) per juli 2021 opgestart.

Workshops

Na een pauze van 8 jaar, geef ik sinds juli 2021 weer meditatie workshops. Nu samen met mijn tweelingstraal partner, Karin Thomas. De focus van deze workshops, die we “5D Healing Day” noemen, ligt op healing, frequentieverhoging, ascensie en lichtwerk. Voor meer informatie, zie de agenda pagina.

Bloggen en vloggen

Op deze website zal ik mijn blog artikelen en video’s gaan plaatsen. Dit zal vooral gaan over het ascensieproces, de vijfde dimensie, de Nieuwe Aarde, en de actualiteit op die gebieden. Dit moet nog vorm gaan krijgen.

Healing Events

Naast onze workshops zullen mijn partner en ik tevens samen wekelijks (op de maandag avond) gratis collectieve afstandshealings verrichten. Voor meer info hierover, zie de website https://healing.events

Spirituele-agenda.nl

Reeds sinds 2010 ben ik de eigenaar en beheerder van Spirituele-agenda.nl, het grootste en gratis platform voor spirituele evenementen in Nederland, zie https://www.spirituele-agenda.nl

Callingheaven.org

Dit internationale platform heb ik in 2017 gelanceerd maar is nooit echt van de grond gekomen. Ik heb (te) weinig energie gestoken in het onder de aandacht brengen ervan, en voel ook dat het misschien te vroeg was voor een dergelijk concept. Het betreft een platform voor het wereldwijd verzamelen van intenties voor thema’s om zo de collectieve wil van de mensheid tot manifestatie te brengen. Wellicht ga ik dit in de toekomst opnieuw leven inblazen, nádat er eerst iets van een wereldwijde spirituele cultuuromslag heeft plaatsgevonden, en we bewuster gezamenlijk gaan creëren.

Maximlazet.nl Scroll naar top