Activiteiten

Hieronder vind je mijn activiteiten opgesomd. Sommigen zijn al jaren aan de gang, sommigen heb ik pas (weer) per juli 2021 opgestart.

Readings

Ik doe geen individuele readings. Dit kan in de toekomst veranderen. Ik verwijs iedereen graag door naar mijn partner Karin Thomas, zij is een geweldige reader. Zij geeft sessies in onze praktijk en online via Zoom. Meer informatie: https://divineheart.nl/readings

Workshops

Na een pauze van 8 jaar, geef ik sinds juli 2021 weer meditatie workshops, nu samen met mijn tweelingstraal partner, Karin. De focus van deze workshops, die we “5D Healing Day” noemen, ligt op healing, frequentieverhoging, ascensie en lichtwerk. Voor meer informatie, zie de agenda pagina.

Webinars

Ik zal hoogstwaarschijnlijk vanaf 2024 webinars via Zoom gaan geven. Ik wacht nog even het juiste moment af. Ik kan iedereen van harte de wekelijkse “5D Healing Hour” webinars van Karin aanbevelen, waar ik zelf ook altijd aan deelneem.

Bloggen en vloggen

Op deze website (en mijn facebook pagina) plaats ik mijn blog artikelen en video’s. Dit gaat voornamelijk over het ascensieproces, de vijfde dimensie, de Nieuwe Aarde, en de actualiteit op die gebieden. Met het vloggen (via mijn youtube kanaal) wacht ik nog even, totdat ik de innerlijke impuls voel om ermee te starten.

Healing Events

Naast onze workshops geven mijn partner en ik tevens samen wekelijks (op de maandag avond) gratis collectieve afstandshealings. Voor meer info hierover, zie de website https://healing.events

Spirituele-agenda.nl

Reeds sinds 2010 ben ik de eigenaar en beheerder van Spirituele-agenda.nl, het grootste en gratis platform voor spirituele evenementen in Nederland, zie https://www.spirituele-agenda.nl

Callingheaven.org

Dit internationale platform heb ik in 2017 gelanceerd maar is nooit echt van de grond gekomen. Ik heb (te) weinig energie gestoken in het onder de aandacht brengen ervan, en voel ook dat het misschien te vroeg was voor een dergelijk concept. Het betreft een platform voor het wereldwijd verzamelen van intenties voor thema’s om zo de collectieve wil van de mensheid tot manifestatie te brengen. Wellicht ga ik dit in de toekomst opnieuw leven inblazen, nádat er eerst iets van een wereldwijde spirituele cultuuromslag heeft plaatsgevonden, en we bewuster gezamenlijk gaan creëren.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven