De Activatie van het Gouden Tijdperk

Author picture
Ik moet regelmatig om mezelf glimlachen als ik mij weer “schuldig” maak aan de gedachte dat ik een keuze vanuit persoonlijkheidslagen denk te maken, terwijl achteraf blijkt dat mijn Hoger Zelf er toch achter stak. Het is nog steeds een uitdaging voor me volledig te herkennen en erkennen dat mijn doen en laten al grotendeels door mijn Hoger Zelf geregisseerd wordt.

Mijn I AM zei vorig jaar tegen me: “Great changes are coming within, but you might not recognize them initially, because you are already so attuned to the energies”. Vele lichtwerkers gaan de komende jaren meer en meer in een nieuwe, vanzelfsprekende samensmelting en éénheid met hun Hoger Zelf leven en opereren om hun missie tot stand te brengen. Dit betekent dat hun intuïtie en helderwetendheid zo effectief zullen gaan werken, dat ze er niet eens meer bij stil hoeven te staan of ze wel de juiste keuzes maken. Het is ware overgave, zonder beïnvloeding van angsten en twijfels. Ik merk aan mezelf dat ik nog steeds moet wennen aan deze toenemende staat van zijn, en ik vaak stappen en keuzes wijt aan de verlangens en weerstanden van mijn persoonlijkheid, terwijl daar dan toch hogere bedoelingen achter aan het werk zijn.

Karin en ik voelden onlangs dat we Portugal wilden gaan leren kennen, om er in een eventuele toekomst te gaan wonen. We hebben het geluk dat we beiden online ons werk kunnen doen. En dus besloten we om een verkenningsreisje te gaan maken. Ik beschouwde deze keuze als ingegeven door de persoonlijkheid, voortkomend uit een verlangen naar een fijnere, rustigere leefomgeving en een warmer klimaat. Maar toen we vertrokken kwam Spirit al snel door met de boodschap: “You are at the right place at the right time”. De reis bleek niet slechts een verkenningsreis te zijn, we hadden lichtwerk te doen. De reis die we maakten, was een tiendaagse roadtrip in een cirkelbeweging door Midden-Portugal, en we zijn net weer thuisgekomen.

Vlak voor onze reis heeft het collectief menselijk bewustzijn initiaties ontvangen in het Gouden Bewustzijn, een diepere verankering en belichaming van het Gouden lichtlichaam. Naast India blijkt ook Portugal een belangrijke verankeringsplek van de Gouden energie te zijn. Portugal draagt een sterke Moeder energie, en de zachte energie van de Moeder was daar goed voelbaar. Ik merkte dat het daar ook (als man) eenvoudiger was om volledig in mijn buik aanwezig te zijn, iets wat geen vanzelfsprekendheid is in de onrustige energie van Nederland. Wij mochten met onze recent geïnitieerde Gouden lichtlichamen al reizend door het land een gouden cirkel trekken, beginnend en eindigend bij de Douro, de Gouden Rivier, die door de stad Porto heen stroomt. We hadden een mooie uitwisseling met de rivier, enerzijds deelden wij onze codes met het water, en anderzijds ontvingen we een heling van het water van de rivier. De creatie van deze gouden cirkel zou assisteren in het helen, bekrachtigen en activeren van de gouden krachtplek die Portugal, en vooral midden Portugal, is. De Gouden energie was sterk aanwezig in en om ons heen gedurende de gehele reis.

Onderdeel van de reis was ook een bezoek aan het hoogste punt van Portugal, de hoogste berg in het Serra da Estrela gebied. Dit gebied is tevens het (enige) skigebied van Portugal, en dus stonden we daar, op het absolute hoogste punt van Portugal, ons in de sneeuw meditatief af te stemmen. Het werd al gauw een grote drukte van lichtwezens om ons heen, en de gouden energie nam enorm toe. We werden formeel toegesproken door Spirit, en voelden dat er iets groots stond te gebeuren. We mochten daar op dat moment “The Keys for the Golden Age” verankeren, het bleek om de activatie van het Gouden Tijdperk te gaan. We werden in een kolom van Gouden Licht gezet, en een grote hoeveelheid gouden energie kwam vanuit de kosmos naar beneden door ons heen de Aarde in stromen. Het was een heerlijke ervaring, en de warmte en de zachtheid van de gouden energiestroom drukte de koude atmosfeer op de berg volledig naar de achtergrond.

Op het einde van de reis kwamen we weer bij de Douro aan, en maakten we opnieuw contact met het water van de rivier. De gouden cirkel was compleet gemaakt, en kwam tot leven. Het hele gebied van Midden-Portugal kwam hiermee in een Gouden energie te staan. Daarna ontstonden gouden lichtbruggen vanuit de cirkel naar vele andere landen, waaronder Nederland, om de gouden energie verder te verspreiden.

Wat leven we in bijzondere tijden, lieve mensen. De gouden energie, de X zonnevlammen en de diamanten draken vliegen ons om de oren. Houd voor ogen dat de speelruimte voor de oude, duale krachten steeds kleiner wordt, en we de komende jaren afgedwongen door de nieuwe energieën onontkoombaar bewegen van illusie naar waarheid, van totalitair denken naar vrijheidsdenken, van macht naar liefde. Laat het Gouden Tijdperk maar komen!

Maxim

© Maxim Lazet. Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven