Verwijdering van de Dark Matrix

Author picture
Verslag van de 5D Healing Hour Webinar van 18-5-23 (Hemelvaartsdag) van Karin Thomas (divineheart.nl)
“We zakken langzaam de Aarde in. Het kan zijn dat je wat zwaarte ervaart. We verplaatsen ons naar het figuurlijke hol van de leeuw. Een plek in de Aarde die een “heart of darkness” vormt. Een beginpunt in de Aarde dat als generator functioneert voor duale krachten. Een plek waar de “Dark Matrix” verankerd is. Het kan zijn dat je lichaam erop reageert, met wat steken in het hart en onrust in de buik. Dit verankeringspunt is al niet meer zo stevig als in vroegere tijden, maar nu mag het helemaal loskomen.
Voel maar hoe magnetisch je erin getrokken wordt, en hoe anders dat aanvoelt qua gronding van wat je normaal gewend bent. Vandaag, op deze Hemelvaartsdag, mogen we naar binnen keren in onszelf, om daar de interne verankering van onze eigen innerlijke “heart of darkness”, onze innerlijke “dark matrix”, los te laten. Dit deel in onszelf resoneert nog op de verankering buiten onszelf. Lange tijd hebben we dit verankeringspunt in onszelf nodig gehad, om überhaupt als mens op Aarde te kunnen zijn. We hadden die zwaartekracht nodig, maar intussen zijn we zo geëvolueerd dat we gronding hebben in onszelf, dat we daar geen zwaartepunt meer voor nodig hebben. We laten deze innerlijke verankering nu los. Het is alsof er een anker verankerd is onder onze voeten, en dat een koord vanaf het anker door ons lichaam loopt, en dat dit koord nu losgesneden wordt. Wellicht kun je voelen dat je losschiet van dat anker, en dat tegelijkertijd daardoor de zwaartekracht van de heart of darkness in de Aarde minder zwaartekracht op je uitoefent. Het kan ook zijn dat je verschuivingen voelt in je buik- en stuitgebied.

Nu wij hiervan losgekoppeld zijn en de dark matrix geen invloed meer op ons heeft, kunnen we ook helpen deze verankering in de Aarde los te maken. We maken nu deel uit van een hele grote groep van mensen en lichtwezens die betrokken zijn bij het ascensieproces van de Aarde, en in grote getalen verzamelen we ons in een grote kring om de heart of darkness verankering, om de “dark matrix” verankering in de Aarde los te maken. Er heerst een gevoel in het collectief van: “Genoeg is genoeg. Het is nu klaar.” Laten we onze harten verbinden met allen in de groep zodat we één groot gezamenlijk hart scheppen. Waarin niet alleen onze hart energie, maar ook onze hogere hart energie in stroomt. En dit grote gezamenlijk hart omsluit het heart of darkness verankeringspunt in de Aarde, en met gezamenlijke kracht wordt het punt week gemaakt.

En terwijl de groepsenergie stroomt, kan het zijn dat je beweging voelt in je buik. Door het wegvallen van deze verankering kun je nog dieper in je lichaam komen, kun je je eigen ruimte volledig in gaan nemen, daar waar je al die tijd die ruimte afgestaan hebt aan die heart of darkness. En daarmee komt ook een einde aan de invloed van de heart of darkness.

Meer en meer wordt die verankering in de Aarde week. De groepsenergie wordt steeds krachtiger. We zijn hier met z’n allen, om te staan voor de mensheid en Moeder Aarde. En dan komt er beweging in de verankering, alsof die als een grote penwortel loskomt. Hij schiet nu los en beweegt als een helium ballon omhoog, voorbij het aardoppervlak de atmosfeer in, en daar aan de rand van de atmosfeer tegen een plafond stuit, tegen het krachtige lichtgrid om de Aarde heen, dat de afgelopen jaren is geweven door een samenwerking van vele lichtwerkers en lichtwezens. De liefdesenergie van ons gezamenlijke hart van de groep in de Aarde, reikt steeds verder tot voorbij het lichtgrid. Door deze liefde en het licht van het lichtgrid wordt de verankeringsenergie opgelost, totdat er niets van overblijft.

Hiermee kan de machtselite op Aarde zich niet meer verstoppen, en zal alles aan het licht komen. Ze zijn nu energetisch hun macht kwijt, en er is geen ontsnappen aan. Dit hebben we collectief voor elkaar gekregen, en dit had niet tot stand kunnen komen zonder dat we zelf eerst intern onze eigen schaduw in de ogen hebben aangekeken, omarmd hebben en in ons hart hebben doen wegsmelten. Dit is het resultaat van al het harde werken al die jaren van iedereen. En dan, in de Aarde waar deze verankering heeft gezeten, opent zich iets. Een oorspronkelijke lichtkracht van de oorspronkelijke Aarde, die op slot gezet is en misbruikt is toen de dark matrix verankerd werd. Deze oorspronkelijke krachtbron opent zich nu weer. Het was de oorspronkelijke krachtbron van de Aarde en alles wat leeft op de Aarde. Het was deze energie die de Lemurische mensen voedde. In de tijd dat de mensen nog niet heel erg materieel waren, maar in een vluchtige, etherische vorm. Deze generator is daarna gekaapt geweest, om er een dark matrix generator op te zetten. Maar nu is deze oorspronkelijke krachtbron van de Aarde weer beschikbaar. Voel maar wat het met je doet wanneer je je verbindt daarmee. Er stroomt een sprankelende, vitaliserende energie uit, die onze batterij oplaadt en de vermoeidheid verdrijft. Daar waar de dark matrix juist energie uit ons trok en ons moe en zwaar deed voelen. Er komt nu steeds meer licht uit de oorspronkelijke krachtbron van de Aarde, steeds meer draait het op volle toeren. Onze etherische lichamen gaan hierop steeds meer aan, alsof ons Lemurische Zelf hierdoor wakker gemaakt wordt, meer aanwezigheid krijgt in onszelf. Er komt steeds meer ontspanning in ons lichaam. Alle delen in ons lichaam die zo gewend waren aan de zwaartekracht van de dark matrix, die zware fysieke frequenties, beginnen nu te ontspannen. Ze worden gevitaliseerd, het kan als een opluchting voelen. Het is alsof er al die tijd een schuring, een frictie aanwezig was in onszelf, die nu aan het oplossen is.

Ook uit ons hoofd wordt nu een stukje technologie verwijderd, die als een soort magneet aangezogen werd door de dark matrix generator, waardoor ook ons brein in een bepaalde frequentiestand werd gehouden, waarbinnen onze gedachten gevormd konden worden. Gedachten binnen een beperkende, duale bandbreedte. Dit wordt nu verwijderd, en dit heeft ook een bevrijdend effect op onze pijnappelklier, en de frequentiebandbreedte waarin we informatie kunnen processen in ons hoofd. Dit kan even wat effect hebben op onze innerlijke balans, ons evenwicht. Nu deze beperking verwijderd is in ons hoofd, gaan we ons meer herinneren over ons verleden, over wie we zijn, wat we te doen hebben. Ook langs onze ruggengraat loopt iets kunstmatigs. Een kunstmatige lijn langs de verbindingslijn van onze chakra’s, die ons verankerd hield in de dark matrix. Ook dit komt nu helemaal los. Het kan zijn dat je sensaties voelt in je rug, nek, schouders, achterkant hoofd en stuit. En daarna zal het lichaam en het zenuwsysteem verder ontspannen. En dan is het tijd om weer naar het aardoppervlak toe te bewegen. Het proces zal zich verder ontvouwen, in ieder van ons.”

Maxim

© Maxim Lazet. Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven