Maxim Lazet

Mijn naam is Maxim Lazet, ik ben 45 jaar, en woon in Brummen, Nederland. Ik woon sinds enkele jaren in de provincie Gelderland, maar heb daarvoor altijd in Zuid-Holland gewoond, omgeving Rotterdam en Den Haag. Ik wijd mijn leven geheel aan spiritualiteit, bewustwording en ascensie. Ik heb een liefdevolle relatie met mijn tweelingstraal, en mijn partner en ik volgen in onze meditaties samen de beweging naar de 5e dimensie op de voet. Het is mijn passie en mijn missie om mij in te zetten voor toename van Liefde, Waarheid en Eénheid, binnen mijzelf en in de wereld.

Ik geef meditatie workshops, gericht op healing, frequentieverhoging en ascensie. Tevens geef ik gratis collectieve afstandshealings, voel je vrij ze te ontvangen. Beide activiteiten heb ik in een verder verleden reeds vijf jaar lang gedaan, en na een lange pauze waarin de focus op mijn eigen proces diende te liggen, heb ik dat onlangs op aangeven van Spirit weer opgepakt. Daarnaast ben ik inmiddels 11 jaar eigenaar en beheerder van het gratis spirituele agenda platform www.spirituele-agenda.nl .

Maxim Lazet

Hoewel ik mij nu zo’n 16 jaar bewust op het spirituele pad begeef, heeft mijn gehele volwassen leven in het teken gestaan van diepgaande, spirituele groei. Mijn gidsen hebben lang geleden aangegeven dat ik dit leven geen “huisje, boompje, beestje leven” zou leiden, en dat kan ik volledig beamen. Werkelijk alles heeft gedraaid om ascensie, mijn persoonlijke ascensie en mijn bijdrage aan de collectieve ascensie. Vanaf de dag dat ik 20 jaar werd, stonden de thema’s gronding en transformatie centraal in mijn leven, waardoor het niet altijd even gemakkelijk was een “gewoon” aards leven te leiden. Elke dag ervoer ik de consequenties van deze processen in mijn lichaam en geest, en was het hard werken om het te balanceren met mijn aardse leven. Veel mediteren en veel met energie werken hebben me hierin goed ondersteund. Als je het leuk vindt, kun je hieronder meer over mijn achtergrond en levensloop lezen.

We leven in een zeer bijzondere tijd, en vele zielen staan te popelen te incarneren in deze overgangstijd, om de ervaring mee te maken van het collectieve ascensieproces. Het is aan ons allen om hier zo goed mogelijk gebruik van te maken voor onze ziele-evolutie, door bezig te zijn met onze heling en frequentieverhoging, voor onszelf en voor de Aarde. We leven momenteel allemaal werkelijk in de centrale jaren in een centrale incarnatie op een centrale planeet. Vele ogen zijn op deze planeet gericht. En dan is Nederland ook nog eens een centraal land in dit proces. Hoe centraal wil je het hebben? 🙂


Achtergrond

Ik heb een fijne, stabiele, zorgeloze jeugd gehad, in een fijn gezin en met een leuke vriendenkring. Ik zat lekker in mijn vel, en ik had het te druk met plezier maken om met serieuze zaken bezig te zijn. Pas rond mijn 18e begon ik me meer te richten op het reflecteren over het bestaan en de aard van de mens. Mijn ouders waren altijd al geïnteresseerd in psychologie en astrologie, en ik nam deze interesse meer en meer over. Daarnaast begon ik me steeds meer te verdiepen in filosofie, en beschouwelijker naar het leven te kijken. Ik was op zoek naar de Waarheid, maar toen nog éénzijdig vanuit mijn hoofd, op een rationele, intellectuele manier. Op een beetje astrologie na, kwamen spiritualiteit en esoterie toen nog niet echt voorbij op mijn pad, en een boek over “New Age” in de boekenkast van mijn ouders liet ik (helaas) links liggen. Ik had ook niets met religie, het voelde te opgedrongen, te ceremonieel, en te sterk vormgegeven door de mens zelf.

Op mijn twintigste veranderde er veel. Ik begon met mijn studie rechten, maar ik was ook diep in mijn filosofische zoektocht verwikkeld. Ik kwam in mijn zoektocht meer en meer tot de conclusie dat het vinden van de Waarheid niet ging om antwoorden op alle vragen te krijgen, of te achterhalen hoe alles werkt, of hoe de Schepping in elkaar steekt. Het ging meer om de realisatie en toepassing van het belang de waarheid in alles te respecteren, en natuurlijk met name in relatie tot het eigen Zelf. Waarheidsgetrouw leven, brute eerlijkheid naar jezelf betrachten, jezelf leren kennen, de neigingen en valkuilen van het eigen ego leren doorzien zodat het z’n macht over je verliest, en zo het Ware Zelf te verwezenlijken. In die periode ontdekte ik ook een inherent vermogen om mijn energie “aan- en uit te zetten”. Ik kon als het ware met mijn intentie op elk gewenst moment energetische, orgastische explosies teweegbrengen binnen mezelf. Het zou nog vele jaren duren voordat ik zou leren dat dat de kundalini energie betrof, die ik met mijn bewustzijn in hogere en lagere standen kon zetten. Ik speelde hier veel mee, het voelde goed, alhoewel het soms wel hoofdpijn gaf, wanneer er te veel energie naar mijn hoofd ging. Op een gegeven moment in dat jaar trad er een verruiming op in mijn bewustzijn. Er ontstond een helderwetendheid. Alle levensvragen vielen weg, zonder dat ik dat aan vergaarde externe kennis te danken had. Ik kwam mentaal in een rust, helderheid en zekerheid terecht, het was alsof ik gekoppeld werd aan een veld van wijsheid en overzicht. In plaats van “zoeken” naar de Waarheid werd het toen meer een “openstellen” om te zien of er inzichten en wijsheden doorkwamen die ik onder woorden kon brengen. Ik genoot van de inspiratie die het me bracht.

Mijn twintiger jaren (1995-2005) werden een grote uitdaging voor me. Ik verloor mijn beide ouders aan kanker. Ik was zeer ongegrond, nauwelijks aanwezig op Aarde, nauwelijks aanwezig in mijn buik, ik begon me sociaal te isoleren. Het voelde alsof er een grote druk op mij werd uitgeoefend, alles was stroperig en zwaar, alsof ik 200 kilo woog. Ik liet mijn streven naar een carrière als jurist los en ging in de ICT werken, om met mijn hobby programmeren mijn geld te gaan verdienen. Pas na deze periode leerde ik van de Geascendeerde Meesters dat deze periode een pittige, karmische periode voor me was geweest. Het was als het ware een “dark night of the soul”, waarin ik de illusie, zonder achtergrondkennis en zonder goddelijke ondersteuning, door te worstelen had. Het bleken ook de eerste jaren te zijn waarin het collectieve ascensieproces echt op gang kwam. Er hadden inderdaad grote, zware velden op mijn wezen gedrukt.

In 2005 veranderde alles in positieve zin. Ik besloot schoon schip te maken, gezonder te leven en me volledig te werpen op spiritualiteit. Dit was een duidelijke duw in de rug van Spirit, zoals velen in de jaren rond 2005 hebben ontvangen. Ook kreeg ik de sterke impuls om te verklaren naar “boven” dat ik mijn leven overgaf in dienstbaarheid aan God, de Bron, of het Hogere, hoe je het ook noemen wilt. Sindsdien begon mijn gevoeligheid snel toe te nemen voor wat er in mijn aura en chakra’s gebeurt. In de eerste readings die ik ontving, kreeg ik van gidsen verschillende boodschappen te horen, zoals “je hebt de geestelijke toppen al bereikt, je hoeft alleen maar te gronden” en “je zit in een proces van bewaarheidwording”. Ik moest vooral een neerwaartse beweging gaan maken. Het was tijd om uit mijn hoofd te gaan en de belichaming te zoeken. Ik ben toen alles gaan doen wat ik kon bedenken om zo goed mogelijk te gronden en mijn bewustzijn volledig in mijn lichaam te brengen. Hardlopen, strandwandelingen, acupunctuur, badderen, massage, van alles. Maar ook met spirituele energie werken. Het was een boeiende ervaringsweg om met subtiele healing energieën te leren werken en spelen, en mezelf te trainen ze steeds sterker te voelen. Ik kreeg daarbij ook de bevestiging van gidsen dat het werken met deze energieën de lichaamseigen energiedoorstroming stimuleert wat de gronding erg ondersteunt, en dat kon ik goed merken, het hielp me beter in mijn lichaam te komen en mijn lichaam te voelen. Ik experimenteerde met energieën als Reiki, Shamballa, Tachyon, White Time, en de vele kosmische energieën die je gewoon zelf rechtstreeks kunt aanspreken. Ik ben toen ook heel veel gaan mediteren, het werd mijn favoriete bezigheid om tijdens diepe stiltemeditatie transformerende, hoogfrequente energieën door mijn aura heen te laten stromen, en mijn aandacht uitsluitend te richten op het voelen van deze energieën.

Ik heb toen ook mijn Merkaba geactiveerd, wat ook een belangrijke stap was, aldus mijn gidsen. Ik ben veel aura readings gaan ontvangen, daarin kwamen aardig wat vorige levens voorbij waarin mijn gronding flink beperkt werd, soms vrijwillig, soms onvrijwillig. Ik leerde over het collectieve ascensieproces en mijn rol daarin, en begon te merken dat in dat proces, door de voortdurende gronding van steeds grotere collectieve velden op Aarde, en persoonlijke velden binnen mijn eigen bewustzijn, er vele vorige levens in mijn onderbewuste “openklapten of activeerden”, naar de oppervlakte kwamen in mijn bewustzijn. Dit kon behoorlijk wat disbalans veroorzaken, fysiek, emotioneel en mentaal. Ik kon daarin steeds duidelijker merken hoe de externe wereld een spiegel is, en hoe door deze geactiveerde vorige levens in mij, mensen om mij heen vanuit hun eigen onbewuste getriggerd werden door mijn processen, en anders op mij reageerden. Om goed in mijn balans en zijnskracht te blijven en mijn persoonlijke ascensieweg zo soepel mogelijk te laten verlopen heb ik daarom in de afgelopen 15 jaar in honderden aura readings honderden vorige levens uitgewerkt. Vooral het doorvoelen van de energie van levens in slavernij en als slachtoffer van zwarte magie ervoer ik als erg zwaar. Door al het spirituele werk dat ik verrichte voelde ik mezelf ook steeds lichter werden. Was mijn gevoelsgewicht in mijn twintiger jaren zo’n 200 kilo, inmiddels was dit teruggebracht tot 1 kilo. Ook voelde ik dat mijn geest steeds jeugdiger en flexibeler werd.

Ik begon ook regelmatig enkele spirituele centra te bezoeken, om in groepsverband te mediteren en te luisteren naar de wijsheden en inzichten van gechannelde Geascendeerde Meesters. Ik werd begin 2008 geleid om naar een nieuw spiritueel centrum te gaan, waar ik vele zielebroeders en zielezusters heb mogen ontmoeten, het was werkelijk een Esseense reünie. Ik werd al snel websitebeheerder van het centrum waardoor ik kosteloos workshops mocht bijwonen, en ik was er dan ook jarenlang elk weekend te vinden. Nu speelt Nederland al een bijzondere rol in het wereldwijde ascensieproces, zoals we in de toekomst zullen gaan merken, maar wat daar in dat spirituele centrum in de jaren in aanloop naar 2012 allemaal mocht gebeuren, ik geloof echt dat het een wereldwijd epicentrum was van ascensie activaties, planetair lichtwerk, en voorbereiding op de december 2012 transitie. Het was een concentratie- en ontmoetingspunt van Geascendeerde Meesters in de dop, onderweg naar belichaming en realisatie. In de weekenden dat er geen activiteiten georganiseerd werden, mocht ik de ruimte van het centrum gebruiken om zelf ascensie meditatie workshops te geven, en dat deed ik met veel plezier. Ik heb in die jaren ook verschillende spirituele reizen met andere lichtwerkers gemaakt voor lichtwerk en persoonlijke initiaties. Onder andere naar landen als Egypte, Israël, India, Engeland, Schotland en Italië (Rome), waar ik veel heb mogen ervaren en veel heb mogen leren over mezelf en mijn zieleopdracht.

Begin 2010 kreeg ik ook een sterke impuls om een gratis online spirituele agenda platform te bouwen, zodat lichtwerkers er zonder drempels hun activiteiten konden etaleren. Dit is spirituele-agenda.nl geworden, en het werd al snel het grootste platform van Nederland voor dit specifieke doel. De functie van het platform bleek meerzijdig te zijn, niet alleen had het een praktische, informerende functie, het had ook een energetische functie, het bracht gebruikers en bezoekers van het platform in verbinding met de Grote Pyramide van Gizeh, waarmee het platform (en ik zelf) een sterke energetische verbinding heeft.

Ik heb in die jaren kortstondige relaties gehad met enkele tweelingvlammen, maar in 2012 kwam mijn tweelingstraal, Karin Thomas, mijn leven binnen. We zijn in 2012 samengebracht door Spirit, en we zijn nu inmiddels 11 jaar samen. In een mooie synchroniciteit kreeg een bevriende tweelingvlam van mij begin 2012 de naam van Karin door van Spirit, als zijnde mijn tweelingstraal. Ik ben toen nog dezelfde dag contact gaan zoeken, en een paar weken later, na een bijzondere activatie van onze harteverbinding, kozen we voor een liefdesrelatie. Later in dat jaar, zijn we tot onze verrassing in een spiritueel-energetisch huwelijk getreden, geïnitieerd door Spirit, in een Maria Kerk in Rome, met een zegening van Lady Master Mary (Moeder Maria). We hebben vele levens samengeleefd als spiritueel bewuste partners, onder andere in Atlantis, Egypte, Israël, India, Malta en Mexico. Inmiddels belichamen we beiden onze I AM Aanwezigheid, en zijn we beiden volledige belichamingen van onze Geascendeerde Meester Zelven. Deze hogerdimensionale delen van onszelf werken ook in de hogere dimensies nauw samen.

Het was onze bedoeling, onze blauwdruk voor deze incarnatie, om dit leven op de Aarde samen te komen en in éénheid onze kosmische zelven op Aarde volledig in onszelf te gronden en tot zelfrealisatie te komen. Sinds 2012 hebben we samen een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. In de eerste fase, van 2012 tot 2020, dienden we ons werk in stilte en anonimiteit te doen, ten gunste van onze innerlijke transformatie en ons planetair lichtwerk. Dit gaf ons de energetische rust die we daarvoor nodig hadden, zonder al te veel interferentie van buitenaf, van mensen en van tegenwerkende etherische krachten. Deze periode liep precies gelijk aan de periode die de Aarde nodig had om na december 2012 te ascenderen naar de vijfde dimensie. Vóór 2012 hadden we beide reeds vele workshops gegeven op het gebied van ascensie (ik) en heilige geometrie (Karin), maar hier zijn we mee gestopt in 2013. In 2009 heeft Karin ook nog een leuk, spiritueel kinderboek geschreven.

Karin en ik hebben in de periode 2012-2020 veel samen gemediteerd en werk verricht in de ether. We hebben veel innerlijk werk verricht om onszelf en onze tweelingstraal verbinding te zuiveren, te aarden en te verenigen. In die jaren hebben we ook veel samengewerkt met de Geascendeerde Meesters, Aartsengelen, Elohim, Buitenaardsen, Draken en Natuurwezens. We zijn betrokken geweest in de december 2012 transitie, de verankering en bescherming van de Diamanten Straal op Aarde, de herverbinding met de Bron, de gronding van Goddelijke Waarheid, de gronding van het Kosmisch Christuskind, het mogelijk maken van belichaming van de ziel, de beweging door de 4e dimensie heen, de ontmanteling van de 3D Matrix, en de geboorte van de 5D Aarde. We hebben pioniersrollen vervuld in het onszelf bevrijden van de Matrix, en kregen daarbij voortdurend vele duale krachten en 4D technologie op ons dak die dit wilden verhinderen. We zijn in meditatie naar veel plekken op, in en buiten de Aarde gereisd voor healing, gridwerk, activatie van heilige plekken, ontvangen van initiaties, neutraliseren van duale krachten en bevrijden van gevangen lichtkrachten. Plekken waar we onder meer lichtwerk verricht hebben, zijn Nederland, Egypte, Israël, Ethiopië, Italië, Bosnië, Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk, Brazilië, Peru, Bolivia, Panama, Iona, Antarctica, Atlantis, Telos, Niburu en Arcturus. We zijn beiden sterk verbonden met Arcturus. Vaak speelde in ons werk onze tweelingstraal harteverbinding een doorslaggevende rol als we donkere velden moesten doorbreken, maar uiteindelijk bleek er geen enkel duaal wezen bestand tegen deze liefdeskracht. Soms reisden we af naar de “Heart of Darkness” om daar iets om te zetten, en daar werd onze liefdeskracht behoorlijk op de proef gesteld, met een flinke druk op onze hartchakra’s en fysieke harten. Buiten onze gidsen en Hogere Zelven, heeft vooral Aartsengel Michaël een grote, begeleidende en aansturende rol gespeeld in onze meditaties. Bij grote mijlpaal activaties en initiaties lieten onze Elohim zelven zich zien.

In juni 2021 gaf Spirit aan dat het tijd is om uit de anonimiteit te treden en healings en workshops te gaan geven. Hierin werd benadrukt vooral gebruik te maken van onze tweelingstraal harteverbinding in onze activiteiten, en dat vormt de basis in zowel onze afstandshealings als in onze workshops.

Het collectieve ascensieproces, het Aarde experiment, is reeds een groot succes, en vele ogen door de kosmos heen zijn momenteel op de Aarde gericht. Het Licht heeft gewonnen, de Aarde en de mensen die zichzelf hebben getransformeerd, zijn aan het ascenderen, daarin is geen weg meer terug. Wat nu nog resteert de komende jaren, is het ondersteunen van het gedeelte van de wereldbevolking dat zich nog niet bewust heeft geopend voor de spirituele werkelijkheid en de mogelijkheid van ascensie naar de 5e dimensie. Er zal de komende jaren ontzettend veel gaan veranderen, afgedwongen door het toenemende Licht, en in deze jaren zal er veel behoefte zijn aan uitleg, balancering, healing en frequentieverhoging. Vele lichtwerkers zullen hiertoe geroepen worden door Spirit, en wij, Karin en ik, zullen hierin ons steentje met liefde en overgave bijdragen.

Dank je voor het lezen van deze lange introductie. 🙂 Ik heb, in tegenstelling tot in het verleden, besloten iets opener te zijn over mijn achtergrond en ontwikkelingsweg. Spirit geeft aan mezelf nu zichtbaarder te gaan maken, maar na vele jaren van avonturen in zwijgzaamheid, voelt het nog wat onwennig. 🙂 Ik hoop dat deze tekst je heeft mogen raken, stimuleren of inspireren om zelf ook (intensiever) met de eigen spirituele groei bezig te gaan. Bedenk dat de vruchten ervan een eeuwige waarde hebben, en het de meest waardevolle investering vertegenwoordigt die er is. De verworven innerlijke vrijheid die het biedt, neem je mee na dit leven, en mag je ervaren in de ontelbare avonturen in je eeuwige toekomst. Ter afsluiting, één van mijn favoriete quotes van de Meesters: “Er is in de kosmos meer te beleven dan dat je in je eeuwige bestaan kunt ervaren.”.

In Liefde en Waarheid,
Maxim

PS. Wanneer ik over “vorige” levens spreek, bedoel ik eigenlijk “parallelle” levens, aangezien alles in het eeuwige NU plaatsvindt. Het oplossen of uitwerken van een vorig leven betekent dus eigenlijk het “herschrijven van een parallel leven”. Ik verkies echter voor het gemak ze “vorige levens” te blijven noemen. 🙂

Maximlazet.nl
Scroll naar boven