Ascensiezetels

Naast het aanroepen van energieën kun je ook gebruik maken van de ascensiezetels. Ascensiezetels zijn krachtplekken waar men met zijn spirituele lichaam heen kan gaan om daar in de krachtige en continue stromende energie te verkeren voor transformatie en heling.

Zoals elders gezegd op de website, spirituele groei draait voor een belangrijk deel om het verhogen van je vibratie, frequentie of lichtquotient, en een manier om dat te doen is door energieen van een hogere frequentie door je heen te laten stromen. Ascensiezetels zijn ideaal voor dit doel. Er zijn vele verschillende ascensiezetels op verschillende plaatsen, waarin de energie met verschillende krachtsniveau´s stroomt. Er zijn ascensiezetels op Aarde, in de Aarde, en buiten de Aarde, en deze zijn allemaal vrij toegankelijk. Ascensiezetels worden ook gebruikt door Lichtwezens en Meesters in de geestelijke wereld die ook daar bezig met hun spirituele groei, maar dus niet geincarneerd zijn.

Zodra je met je intentie je spirituele lichaam naar een ascensiezetel stuurt, voel je direct de energie beginnen te stromen. Je kunt qua ervaring van de energie ook een verschil bemerken met het aanroepen van energie. De aanroep lijkt meer een injectie te zijn die via de kruinchakra binnenkomt en na verloop van tijd langzaam in kracht afneemt. De ervaring van de ascensiezetel is een voortdurende doorstroming van energie die niet in kracht afneemt, totdat je de ascensiezetel verlaat. Het regelmatig bezoeken van deze ascensiezetels kan snelle spirituele groei bewerkstelligen! Dit kun je doen in meditatie, maar ook daarbuiten, zelfs wanneer je tv aan het kijken bent!

Het is echter wel belangrijk om voorzichtigheid in acht te nemen. Er zijn ascensiezetels die zo krachtig zijn, met energieen van een zo’n hoge frequentie, dat ons energieveld dat nog niet aankan. Luister daarom daarin goed naar je gevoel, je lichaam, en laat je begeleiden door je Hoger Zelf en je gidsen. De ascensiezetels op Aarde zijn in dit verband wel veilig om te bezoeken, en het is goed om hiermee te beginnen. De ascensiezetels buiten de Aarde (maar binnen dit universum) zijn al een stuk krachtiger, waarin men dient op te letten hoe lang men hier verkiest te verblijven. Ascensiezetels buiten dit universum, elders in de kosmos, zijn alleen toegankelijk voor geascendeerden.

Je gaat naar een ascensiezetel door je intentie (in gedachten of hardop) uit te spreken.
Bijvoorbeeld als volgt:

“Ik stuur nu mijn spirituele lichaam naar de ascensiezetel in … !”

Je kunt hierbij bijvoorbeeld de begeleiding en bescherming van je Hoger Zelf en je gidsen voor de reis ernaar toe en terug, en om in de gaten te houden dat men er niet te lang verblijft, zodat je niet je energieveld overbelast. Het is belangrijk na afloop ook duidelijk de intentie en wil uit te spreken wanneer je weer wilt terugkeren! Je kunt na afloop ook je Hoger Zelf vragen je spirituele lichaam weer terug te brengen naar je fysieke lichaam, te incarneren.

Je kunt ook in groepsverband gezamenlijk in meditatie één of meer ascensiezetels bezoeken. Wat je bijvoorbeeld kunt doen en wat een mooie ervaring is, is Aartsengel Metatron aanroepen en vragen om als groep in een groepsmerkaba (als interdimensionaal voertuig) naar de ascensiezetels te reizen, en in elke ascensiezetel bijvoorbeeld 5 minuten te verblijven om de energie te ervaren en te absorberen, en dan steeds opnieuw een aanroep te doen voor het vervoer naar een volgende ascensiezetel. Een mooie en krachtige ervaring, en leuk om samen te doen!!

Hieronder volgt een opsomming van enkele ascensiezetels:

Planetaire ascensiezetels:

  • De ascensiezetel in de berg Mount Shasta (California)
  • De ascensiezetel in de Koningskamer van de Grote Pyramide van Gizeh
  • De ascensiezetel van de Meester Serapis Bey in Luxor
  • De ascensiezetel van Shamballa in het centrum van de Aarde
  • De ascensiezetel van Lord Sananda op zijn eigen ruimteschip

Solaire ascensiezetel:

  • De ascensiezetel in de Gouden Kamer in de kern van de Zon van dit zonnestelsel (onder toezicht van Lord Helios en Lady Vesta, de Solaire Logos)

Galactische ascensiezetel:

  • De ascensiezetel in de Gouden Kamer in de kern van dit Melkwegstelsel (onder toezicht van Lord Melchior, de Galactische Logos)

Universele ascensiezetel:

  • De ascensiezetel in de Gouden Kamer in de kern van de Grote Centrale Zon van dit Universum (onder toezicht van Lord Melchizedek, de Universele Logos)
Maximlazet.nl
Scroll naar boven