17 chakra systeem

Het ascensieproces kenmerkt zich onder andere door het activeren en integreren van de hogere chakra’s en de hogere lichtlichamen. Hiervoor is een goede gronding noodzakelijk. Hoe dieper de gronding, hoe hogere frequenties kunnen worden belichaamd. Hoe dieper de wortels van de boom, hoe grotere hoogten hij kan bereiken. In het huidige ascensieproces komen steeds hogere frequenties beschikbaar, waardoor een goede gronding steeds noodzakelijker wordt.

Jhadten Jewall heeft in 1994 de kennis van het 17 chakra systeem ontvangen van de Elohim. Ze vertelden daarbij dat door de voortgaande bewustzijnsuitbreiding van de mensheid de tijd gekomen is dat men meer bewustzijn kreeg van de energievelden waar we mee te maken hebben, en dan met name de aardechakra’s, en daar bewust mee gaan werken.

Het is goed om de kennis hiervan toe te passen in je meditaties en grondingsoefeningen.
Het is sowieso altijd goed om de Unity Breath in het begin van een meditatie te doen, waarbij je je verbind met het middelpunt van de Aarde en de Grote Centrale Zon. Dit is belangrijke oude esoterische kennis die de natuurvolkeren en de Boeddhisten al sinds lange tijd toepassen. Nu, met de kennis van het 17 chakra systeem, kun je deze techniek uitbreiden door bewuster de verbinding met de Aarde aan te gaan. Niet meer alleen een aardekoord of rode wortels vanuit de basischakra en voeten visualiseren, maar met volledige intentie en focus heel specifiek stap voor stap de verbinding aangaan met alle aardechakra’s. Je kunt bijvoorbeeld een gouden of zilveren koord of verbinding vanuit je basis, buik of hart, langzaam de aarde in laten gaan en langs alle chakra’s laten reizen, op een tempo waarin je jezelf voldoende gelegenheid geeft om je bewustzijn hierop te richten en de energieverandering per chakra te voelen.

17-chakras

Je kunt hierbij extra hulp voor je gronding vragen aan bijvoorbeeld Moeder Aarde, aartsengel Sandalphon en Pan, God van de Natuur. Daarnaast kun je bij elk aardechakra je verbinden met de bewustzijnsvormen die verbonden zijn aan de velden van dat chakra. Zoals het dolfijnenbewustzijn bij de Dolfijnen matrix en het walvissenbewustzijn bij de Walvissen matrix. Je kunt een persoonlijke dolfijngids of walvisgids vragen je te helpen je verder de Aarde in te helpen. Dit zijn heerlijke, speelse en vrolijke energieen, die je een gevoel van vreugde en lichtheid kunnen geven. Aangekomen in het Hart van Moeder Aarde, kun je je met je intentie verbinden met alle kristallen die jou aanspreken, daar alle kristallen daar aanwezig zijn.

Naast de aardechakra’s zijn er dus ook de kosmische chakra’s. Het is van groot belang wanneer je je verbind met de Aarde en de Kosmos, eerst de verbinding met de Aarde te leggen, en van daaruit naar boven te gaan, terug naar waar je begonnen bent, en daarna verder naar boven. Zo ontstaat er veel meer potentieel in het bereiken van hogere frequenties, en bevindt men zich in een veel krachtigere en gebalanceerdere staat van zijn.

Ook kun je bewust de elementen van je fysieke lichaam verbinden met de aarde en kosmische chakra’s die van het overeenstemmende element zijn, zoals bijvoorbeeld alles in je lichaam van het element water (water, bloed, enz.) verbinden met de dolfijnen matrix en de sterrepoort. Dit is erg krachtig, en werkt zeer aardend en balancerend!

(Nota Bene: zie dit systeem niet in strijd met andere chakrasystemen, zoals het 12 chakrasysteem. Het is allemaal aanvullend op elkaar, alleen met een andere nadruk).

Maximlazet.nl
Scroll naar boven