Healing van mezelf als ongeboren baby

Auteur foto
In de periode dat mijn moeder zwanger van mij was, beleefde zij enkele hevige emoties. De energie van die emoties is toen in de aura van mij als ongeboren baby terecht gekomen en blijven ‘plakken’. Hier heb ik in mijn jeugd weinig van gemerkt.

In mijn twintiger jaren, die in het teken stonden van stevige, karmische transformatieprocessen, begon deze energie echter een sterkere rol te spelen. Die energie was van een lagere frequentie dan de frequentie van mijn emotionele lichaam, en vormde daardoor een kwetsbare plek in mijn emotionele lichaam, waar etherische, duale krachten zich mee verbonden om mijn frequentie te trachtten te verlagen. Ik had hier emotioneel last van, maar had geen bewustzijn op de oorsprong van deze emotionele energie.

Op mijn 27e overleed mijn moeder aan kanker. Vijf jaar later was ik op een avond aan het sparren met een bevriende healer, toen mijn moeder plotseling verscheen in mijn huiskamer. Ze wees naar mijn buik, en gaf me de boodschap: “ga bezig met het helen van jezelf in de periode dat je foetus was. ” Dit ben ik toen gaan doen met de hulp van een aurareader. De betreffende energie werd toen inderdaad zichtbaar. Deze was behoorlijk vervlochten geraakt met mijn eigen energie in mijn emotionele lichaam. Na enkele sessies was de energie opgeruimd, en ik bemerkte een aangename sprong in de frequentie van mijn emotionele lichaam. En zo was de cirkel rond. 🙂

Maxim

© Maxim Lazet. Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven