De draak op het Spuiplein

Auteur foto
In 2017 liep ik regelmatig over het Spuiplein in het centrum van Den Haag van en naar mijn werk. Ik had niet door dat er iets onder het Spuiplein al een tijdje mijn aandacht probeerde te trekken.

Op een avond vond mijn Hoger Zelf het blijkbaar welletjes geweest, want deze besloot het onderwerp zichtbaar te maken in onze meditatie thuis. In de meditatie werd duidelijk dat het om een grote draak ging die zich daar vastgeketend onder de grond bevond (voor de duidelijkheid, ik heb het hier over etherische draken, niet fysieke draken ? ). De energie van deze draak bleek te worden afgetapt door de rijksoverheid. De ambtenaren in de overheidsgebouwen in het centrum van Den Haag ontleenden er (onbewust) kracht aan, waardoor ze meer voor elkaar kregen. We mochten in de meditatie de draak uit zijn ketens bevrijden, en deze vloog blij weg.

Het is een bekend fenomeen dat bouwwerken vroeger bewust op grid-lijnen en grid-knooppunten werden gebouwd. De gebouwen, en de mensen en activiteiten in die gebouwen, krijgen er door de verbinding met de energie die daar stroomt, extra kracht door. Vele kerken en kastelen zijn op deze knooppunten gebouwd. En in het heden schijnen militaire bases ook bewust op deze plekken te worden gebouwd. Dit geldt echter niet alleen voor de grid-lijnen en grid-knooppunten. Ook draken zijn hiervoor door de geschiedenis heen veelvuldig gebruikt. Draken bezitten een grote creatiekracht.

Karin en ik zijn gedurende de jaren in onze meditaties meermalen geleid naar plekken om draken te bevrijden. Vaak ging het om bekende, historische en religieuze locaties en machtscentra. De draken bevonden zich onder deze locaties, in een eeuwige slaap, of ze waren versteend, of ze waren vastgeketend. Soms waren ze er tegen hun wil in geplaatst, met behulp van zwarte magie. Soms waren ze er gewond na een veldslag in de 4e dimensie terecht gekomen. En soms lagen ze er vrijwillig in dienstbaarheid gedurende duizenden jaren velden en krachtplekken te bewaken, en contracten uit te dienen.

Ik ga ervan uit dat in de toekomst op Aarde geen ruimte meer bestaat voor deze praktijk. In een liefdevolle 5D Aarde zal niet worden toegestaan dat machtsbolwerken hun macht vergroten door energie af te tappen van andere wezens. Liefde heeft geen externe voeding nodig, liefde parasiteert niet. Liefde heeft aan zichzelf genoeg. Laten we de draken danken en eren voor hun werk en hun opofferingen in de creatie en ondersteuning van deze prachtige planeet.

Maxim

© Maxim Lazet. Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven