Maxim Lazet

Rond mijn twintigste heb ik na krachtige kundalini ervaringen een bewustzijnsverruiming gehad, en sindsdien heb ik een sterke en diepe drang gevoeld om dienstbaar te zijn aan de mensheid in het verhogen van het bewustzijn, en de éénheid, waarheid en liefde die daarin besloten liggen. De afgelopen 5 jaar is mijn spirituele ontwikkeling in een versnelling geraakt, mede dankzij mijn focus op mijn aarding, meditatie en het gebruik maken van de kosmische energieen die tot onze beschikking staan om onze frequentie te verhogen. Ik leef en werk vanuit de Hilarion energie en heb sterke verbindingen met Arcturus en de Grote Pyramide van Gizeh. Ik hou me actief bezig met het planetaire ascensieproces, en voel momenteel veel veranderingen gaande, die zich eerst etherisch voltrekken voordat zij zich in het maatschappelijke leven op Aarde materialiseren. De Aarde staat werkelijk op het punt om zich in een hoog tempo te openen voor een grotere realiteit, en ik ben dankbaar dat ik dit mag meemaken en hierin in samenwerking met vele lichtwerkers een actieve bijdrage mag leveren!

Ik geef ascensie workshops waarin een grootschalig beroep wordt gedaan op de kosmische energieen en helingen van de Meesters, Engelen, Elohim en andere lichtwezens, en de nadruk ligt hierin naast heling, groei en genieten, op zelfbekrachtiging en het meegeven van zoveel mogelijk tools om hier zelfstandig mee bezig te gaan. In deze bijzondere tijd ligt verlichting voor een ieder binnen handbereik wanneer men zich met voldoende kennis en focus op zijn/haar eigen groei richt! Veel van de informatie die in de workshops aan bod komt, staat ook beschreven op mijn website www.maximlazet.nl onder het kopje spirituele groei. Voor de data, zie de agenda pagina.

In 2010 voelde ik een sterke impuls voor het maken van een platform waar een ieder gratis zijn spirituele evenementen kan etaleren. In 2004 voelde ik echter al de impuls om de domeinnaam www.spirituele-agenda.nl te registreren, maar toen was het de tijd nog niet om het ook daadwerkelijk te bouwen. Ik ben beheerder en ontwikkelaar van Spirituele-agenda.nl, dat in de afgelopen jaren als een steeds sterker visioen naar voren kwam, en waarvan het concept begin 2010 volledig tot op detailniveau mijn mind vulde ;-).

Maximlazet.nl
Scroll naar boven