Route & Parkeren

Navigatiesystemen:
Het schijnt zo te zijn, dat verschillende navigatiesystemen, waaronder TomTom, ons adres (177D) niet kennen en verwarrende suggesties doen. Je kunt het beste “Michaelshoeve, Brummen” of anders “Zutphensestraat 175, Brummen” invoeren.

Route vanuit Arnhem:
Neem de A348 en vanaf Dieren de N348 richting Zutphen. Neem na Leuvenheim de eerste afslag op de rotonde richting Zutphen. Neem vervolgens bij de volgende rotonde de derde afslag richting Brummen Noord en rijdt de Kwazenboschweg in. Sla bij de eerste kruising rechtsaf de Zutphensestraat in. Aan je linkerhand is de Michaëlshoeve.

Route vanuit Apeldoorn:
Neem de N345 richting Zutphen. Volg vanaf de Hoven de N345 richting Brummen en Arnhem. Neem vervolgens bij de rotonde de tweede afslag richting Brummen Noord en rijdt de Kwazenboschweg in. Sla bij de eerste kruising rechtsaf de Zutphensestraat in. Aan je linkerhand is de Michaëlshoeve.

Openbaar vervoer (zie foto):
We raden aan per trein niet naar station Zutphen te reizen, aangezien de (streek)busverbinding niet betrouwbaar is. Je kunt het beste naar treinstation Brummen reizen, vanaf daar is het 30 minuten lopen. De looproute vanaf het station bestaat voor 90% uit het rechtdoor lopen door de lange Zutphensestraat te Brummen. Na afloop van de workshop bekijken we samen met de deelnemers of iemand je kan afzetten bij het station.

Parkeren (zie foto):
We willen bezoekers graag vragen vooraan op het terrein te parkeren. Daar is voldoende parkeergelegenheid. Vanaf daar is het 3 minuten lopen naar ons huis (177-D). Loop naar de meest rechtse terrein inrit en volg deze weg naar achteren totdat je tegen een t-splitsing aanloopt. Hier ga je rechtsaf en loop je naar het laatste huis.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven