Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Twin Ray Healing Day (Tryout)Datum: za 17 juli 2021, 10:30 - 17:00 CEST (CEST?)
Bijdrage: Gratis
Locatie: Brummen (Gelderland)
Gesproken taal: Nederlands (Dutch)
Registratie noodzakelijk: JA

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ligt je focus op het ascensieproces en de vijfde dimensie, of ben je aan het ontdekken wat dat voor je betekent? Beleef je pittige tijden door ascensiesymptomen? Schommelt je frequentie heen en weer door processen en energiewisselingen? Voel je dat je veel innerlijke transformatie ondergaat en wil je eens puur ontvangen? Voel je jezelf overal en nergens aanwezig en wil je eens goed bij jezelf komen? Wil je je frequentie verhogen, maar vind je het moeilijk dit zelf te doen en vast te houden? Neem deel aan de workshop, en kom opladen in een aantal meditaties waarin we krachtige healings ontvangen van de Geascendeerde Meesters, Aartsengelen, Elohim, Aardewezens en onze Hogere Zelven!

Tijdens deze workshop dag wordt veel aandacht gegeven aan healing, frequentieverhoging, gronding, uitlijning, energetische bescherming, verankering van hogere chakra’s en lichtlichamen, contact met onze hogere zelven, aanroepen van vele verschillende energieën en lichtkrachten, en het toepassen van methoden en technieken die je ook zelf thuis kunt gebruiken om zelf je energieveld te helen en te reinigen.

De workshop wordt door ons, Karin Thomas en Maxim Lazet, samen gegeven. Wij zijn een tweelingstraal koppel en werken vanuit de 12e dimensie. Wij zijn in 2012 door Spirit op elkaars pad gebracht, en nu geeft Spirit aan dat het tijd is om samen workshops te gaan geven, en daarin met behulp van onze tweelingstraal harteverbinding een ondersteunend veld neer te zetten waarbinnen tijdens de workshop veel healing mag plaatsvinden.

De dag bestaat uit 3 meditatieblokken. In het eerste blok ligt de focus op onszelf gereed maken voor de energieën van de dag, gronding en een basale reiniging en versteviging van onze energievelden. Het tweede blok staat in het teken van een groepshealing, waarin intuïtief en begeleid door Spirit thema’s worden aangeraakt die binnen de aanwezige deelnemers spelen en relevant zijn voor de actualiteit van hun persoonlijke ascensieproces. In het derde blok zullen we, ook intuïtief en begeleid door Spirit, als groep lichtwerk verrichten voor het collectief, de planeet en de mensheid, en dat zal ook onszelf als kanalen healing brengen.

De workshop wordt bij ons thuis gegeven. De lunch wordt door ons verzorgd, en na de lunch zullen we een kort bezoek brengen aan een energetische krachtplek op een steenworp van ons huis waar wij hoeders van zijn. De krachtplek is daar gevestigd in de 19e eeuw door Aartsengel Michaël in voorbereiding op deze bijzondere tijd van ascensie waarin we leven.

(Karin Thomas en Maxim Lazet geven ook elke maandagavond gratis collectieve afstandshealings, zie voor meer informatie https://healing.events . Je kunt eventueel hieraan deelnemen om te voelen of het wat voor je is om eens aan de workshop deel te nemen.)

(Herhalers krijgen 15% korting. Gebruik dan de code “REPEAT2021” tijdens de aanmelding)

Details

Datum:
za 17 juli 2021
Tijd:
10:30 - 17:00 CEST
Bijdrage:
Gratis

Locatie

Brummen (Gelderland)

Organisator

Karin Thomas & Maxim Lazet
Maximlazet.nl
Scroll naar boven