Frequentieverhoging Meditatie (pdf)

Author picture
Ik heb onderstaande meditatie opgesteld om je te helpen jezelf energetisch te balanceren en je frequentie te verhogen. Het is een turbulente tijd en het gaat nog even turbulenter worden. De mate waarin je in je centrum en in je balans blijft, en niet voortdurend resoneert, reageert en meebeweegt op gebeurtenissen buiten jezelf, heeft een grote invloed op hoe je door deze tijd heen komt. Het is sterk aan te raden om daarin energetisch te werk te gaan, en niet alleen aandacht te besteden aan voeding, lifestyle, positief denken, etc..

Het is een meditatie waarin je zelf de invocaties één voor één uitspreekt, en welke je helpt om je energieveld te reinigen, balanceren en te gronden. Je doet hierin een beroep op je eigen I AM. Door voortdurende herhaling zal het je frequentie verhogen. Je kunt de meditatie dagelijks gebruiken. Download de pdf hieronder. Mocht het bevallen, voel je vrij de pdf te verspreiden. Hoe meer mensen er geholpen mee zijn, hoe beter. <3

 

Mogelijk ga ik de meditatie in de nabije toekomst inspreken en dan tevens als mp3 verspreiden. Dan hoef je niet meer zelf de invocaties te doen.

Maxim

© Maxim Lazet. Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven