Technieken

Hieronder staan aanroepen waarin de Hogere Geestelijke wereld wordt verzocht bepaalde specifieke technieken op je uit te voeren, die in alle gevallen een krachtige balancering, bescherming, reiniging of healing bevatten. Voor het gemak heb ik bij een aantal de letterlijke tekst van de vorm van de aanroep die ik zelf gebruik, toegevoegd. Je kunt deze aanroepen natuurlijk combineren, maar geef de technieken even de tijd om hun werk te doen. Deze technieken kun je dagelijks aanroepen, met name bij de beschermingstechnieken kan dit een goed idee zijn.

——————————————————————————————

Aura zuivering van ongewenste bewustzijnsvormen

NIEUW:Ā  Ik heb onlangs (sept 2009) deze nieuwe gecombineerde aanroep (zie onderstaande pdf) geschreven, om op een snelle en krachtige manier, voor zover mogelijk op elk moment, jezelf van ongewenste bewustzijnsvormen in je energieveld te bevrijden. Mocht het goed voelen om te gebruiken, altijd handig om achter de hand te hebben! šŸ˜‰ Ik heb het zelf in ieder geval uitgeprint in mijn portemonnee zitten, zodat ik in tijden van behoefte niet steeds het wiel opnieuw hoef uit te vinden, bijvoorbeeld wanneer ik wellicht even met een minder scherpe en heldere mind te maken heb šŸ˜‰ Ik zou zeggen, probeer het eens uit, en voel het frequentieverschil na afloop!

Download hier de aura zuivering pdf

——————————————————————————————

Bescherming van aartsengel Michaƫl

Reiniging en losmaking

“Ik roep aan aartsengel MichaĆ«l en verzoek een verwijdering van alle oneigenlijke energieĆ«n uit mijn energieveld, en een verbreking van alle verbindingen met anderen die niet mijn hoogste goed dienen.”

Algemene bescherming

“Ik roep aan aartsengel MichaĆ«l en verzoek dat een gouden koepel van bescherming om mij heen wordt geplaatst.”

Bescherming tegen negatieve gedachtenvormen

“Ik roep aan aartsengel MichaĆ«l en verzoek dat het blauwe vlam harnas om mij heen wordt geplaatst.”

——————————————————————————————

Hulp bij aarding

Naast alle bekende aardingstechnieken kun je ook de hulp inroepen van Moeder Aarde (Lady Gaia), Pan (God van de Natuur) en aartsengel Sandalphon voor aarding. Het is met name een goed idee aartsengel Sandalphon structureel in je leven uit te nodigen wanneer je moeite hebt goed te aarden, of hulp wilt ontvangen voor een krachtigere manifestatie van je lichtwerk. Uiteindelijk draait veel lichtwerk om het verankeren/gronden/aarden van Licht, en daarom kan deze hulp van onschatbare waarde zijn. Dus niet alleen wijzelf kunnen met deze hulp beter geaard worden, maar ook (lichtwerk-)activiteiten, meditaties en ruimtes.

Aanroep

“Ik roep aan aartsengel Sandalphon en verzoek om een stevige gronding.”

——————————————————————————————

Etherisch vuil

Er kan ook etherisch vuil in je energieveld terechtkomen. Zie het een beetje als etherisch “stof” dat zich door de dag in je aura kan opbouwen. Meester Vywamus (Hoger Zelf van Sanat Kumara) is een expert in magnetisme en kan het etherische vuil zo uit je energieveld zuigen.

Aanroep

“Ik roep aan Meester Vywamus en verzoek om een verwijdering van alle etherisch vuil in mijn energieveld.”

——————————————————————————————

Arcturiaanse technologie

De ArcturiĆ«rs beschikken over vele mogelijkheden om het energieveld te reinigen. Hieronder staan drie bijzondere vormen, die je kunt vragen aan de leider van de ArcturiĆ«rs, Lord Arcturus. Met name de Prana Wind Machine is krachtig, het voelt alsof je chakra’s van binnenuit naar buiten schoon worden geblazen, waardoor je je meteen lichter voelt worden!

Vloeibare kristallen

“Ik roep aan Lord Arcturus en verzoek dat de vloeibare kristallen in mijn energieveld worden gespoten om alle negatieve energieĆ«n te deactiveren.”

Gouden Cilinder

“Ik roep aan Lord Arcturus en verzoek dat de Gouden Cilinder om mijn energieveld wordt geplaatst, en alle negatieve energieĆ«n uit mijn energieveld zuigt.”

Prana Wind Machine

“Ik roep aan Lord Arcturus en verzoek een behandeling met de Prana Wind Machine.”

Ik heb ze bewust in deze volgorde gezet, omdat dit mij als een logische volgorde voorkomt, en ik pas deze drie vormen regelmatig in deze volgorde toe (met een wachttijd tussen de aanroepen van minimaal 20 seconden).

——————————————————————————————-

Axionale uitlijning

Een axionale uitlijning wil eigenlijk zeggen dat al je etherische lichamen weer helemaal op de juiste plek gezet worden. Oftewel, de assen van je verschillende lichamen (fysiek, etherisch, astraal, mentaal, enz..) worden uitgelijnd. Dit heeft een balancerend effect en brengt je weer beter bij jezelf en in het hier en nu. Je kunt dit aan je Hoger Zelf of verschillende Meesters vragen. Je kunt ook om een axionale uitlijning voor Moeder Aarde vragen.

Aanroep

“Ik roep aan … en verzoek om een axionale uitlijning.”

——————————————————————————————

Angst Matrix Verwijdering Programma

Het Angst Matrix Verwijdering Programma is een programma wat recentelijk is gecreƫerd door de Geascendeerde Meesters, waarin zij als het ware de door jou benoemde angsten uit je trekken. Dus maak een opsomming van je angsten, maak er een gebed/invocatie van, en spreek deze regelmatig uit! Ik begrijp dat Meester Djwhal Khul een grote betrokkenheid in dit programma heeft, dus roep in ieder geval hem aan, verder kun je je richten tot de Meesters waarmee je het meest verbonden voelt.

Aanroep

“Ik roep aan Meester Djwhal Khul, Meester …, en verzoek om alle kern angst programmeringen in mijn onderbewustzijn en vierlichamen-systeem te verwijderen met betrekking tot:

– mijn angst om …
– mijn angst om …
– mijn angst om …,

en het te vervangen met Liefde!”

Een dergelijke aanroep kun je ook voor de gehele mensheid doen. Dat is een mooie daad van dienstbaarheid, en deze neemt in kracht toe wanneer men het in groepsverband doet!

Aanroep

“Ik roep aan God, Heer Melchizedek, de Mahatma, de gehele Planetaire en Kosmische HiĆ«rarchie, alle Aartsengelen en alle Elohim, en verzoek en bid om alle kern angst programmeringen in het collectieve bewustzijn van de mensheid te verwijderen met betrekking tot:

– de angst voor een God als een oordelend wezen
– de angst voor de spirituele werkelijkheid
– de angst voor de dood
– de angst voor zelfconfrontatie
– de angst zich te openen voor Liefde
– de angst voor de komst van buitenaards leven
– de angst voor natuurrampen
– de angst voor oorlogen
– de angst voor armoede
– de angst voor ziekte
– de angst voor terrorisme
– de angst om de waarheid in de openbaarheid te brengen

en het te vervangen met Liefde!

Ik dank u allen, en ga ervan uit dat het geschiedt zoals God het wil. Amen!

——————————————————————————————

Grote Reinigings invocatie

Ik heb in 2006 onderstaande aanroep geschreven en toegepast, en wil deze ook delen. Hierin worden vele verschillende soorten blokkades genoemd, en verzocht om deze uit het energieveld te verwijderen! Dit kan allemaal verzocht worden, wat een geschenk! Zie je in wat voor bijzondere tijd we leven? Het scheelt vele incarnaties bagage loslaten. Zoals Joshua David Stone zegt: Op zich is ascensie niet moeilijk, als je de kennis maar hebt hoe je dit moet doen!”

Herhaal deze aanroep om de zoveel tijd nog eens! Natuurlijk kun je onderstaande aanroep personaliseren of aanvullen. Verspreid de tekst zodat zoveel mogelijk mensen ervan kunnnen profiteren!

Aanroep

“Ik roep aan mijn Almachtige IK BEN aanwezigheid, de Heilige Geest en de Geascendeerde Meesters Boeddha, el Morya, Kuthumi, Saint Germain, Djwhal Khul, Serapis Bey, Paul de Venetiaan, Hilarion, Sananda en Vrouwe Portia op om voorzover nodig, voorzover mogelijk en voorzover toegestaan:

– alle kern angst programmeringen, negatieve ego programmeringen en slechte gezondheidprogrammeringen uit mijn vierlichamensysteem en onbewuste denken te verwijderen!

– alle ongewenste entiteiten, ongewenste zelfgecreĆ«erde bewustzijnsvormen, grijze velden, elementalen, elementaren, implantaten, aardekristallen, astrale slakken, mentale slakken en etherische slakken die zich in mijn energieveld bevinden, te verwijderen!

– alle energie van karma, groepskarma, racistische karma, planetaire karma en voorouderlijke karma in mijn energieveld op te ruimen!

– alle “onnodige etherische pijlen en/of kogels” van mensen die mij negatieve energie en boosheid hebben gestuurd in het verleden uit mijn organen en energievelden te verwijderen!

– Alle etherische koorden, gehecht aan mensen die mij energie onttrekken of anderszins niet mijn hoogste goed dienen, door te snijden!

– Mijn genetische lijn van alle gezondheidsproblemen of zwakten te bevrijden!

– Mij te reinigen, zuiveren en bevrijden van alle gezondheidslessen die veroorzaakt worden door het doorbloeden van een van mijn 144 ziel extensies!

– Mijn 12-lichamensysteem, energievelden, aura en al mijn chakra’s compleet te reinigen!

– Mij te baden in kleur of geluid resonantie die ik nodig heb om mij te genezen en completer te maken!

Mag dit alles gebeuren tijdens mijn slaap, in een tempo die u in uw wijsheid geschikt acht!

Maximlazet.nl
Scroll naar boven