Collectieve afstandhealings


Update 2013:

Na meer dan 5 jaar op met name woensdag avonden gratis collectieve afstandhealings te hebben gegeven, heb ik besloten er (in ieder geval voorlopig) mee te stoppen. Ik houd deze pagina nog even online, zodat de mensen die ernaar op zoek zijn, deze boodschap kunnen lezen.

Er is veel veranderd, en veel nieuwe veranderingen dienen zich aan, ook op mijn persoonlijke spirituele pad. Ik wil een ieder bedanken die eens of meerdere keren deel heeft genomen aan de healing, en daarmee mij het vertrouwen hebben gegeven om zich hiervoor open te stellen. Ik hoop van harte dat het iets voor je heeft betekend. Ik heb alle mooie reacties over mooie healings en ervaringen altijd met veel plezier gelezen.

Voor degenen die graag een soortgelijke meditatie willen voortzetten, maar behoefte hebben aan handvatten, raad ik aan de informatie onder Spirituele groei te lezen. Ik ben erg voor zelfbekrachtiging, en iedereen kan dit met deze handvatten allemaal zelf thuis doen. Wat mij betreft draait het uiteindelijk allemaal om één ding: de sluiers naar de Geestelijke Wereld wegnemen, en de drempels nemen om weer in interactie te treden met deze realiteit, en de mogelijkheden die het in zich draagt. Die mogelijkheden zijn eindeloos, maar het initiatief ligt bij ons.

Ik sluit overigens niet uit dat ik in de toekomst een soortgelijk initiatief opnieuw opstart, maar dat zal dan meer in de vorm van gratis live internetradio meditaties zijn. Voor nu zijn er even teveel ideeen en manifestatiewensen, en te weinig geld en tijd, je kent het wel 😉 Je kunt je eventueel op mijn nieuwbrief inschrijven om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe initiatieven.

Update: Augustus 2011: optionele aanvullende intentie/invocatie
Vanaf heden wil ik naast de algemene intentie die men dient te zette om deel te nemen, de mogelijkheid aanbieden om optioneel aanvullende intenties te zetten voor healing op specifieke aspecten binnen de groei die ook de actualiteit van het ascensieproces raken, zoals dat binnen mijn perceptieveld voorbij komt. Het is dus geenszins een vast onderdeel van de afstandshealing, en men bepaalt zelf als het zo voelt om dit te doen of niet. En weet dat er grote waarde in herhaling ligt, het is dus een goed idee om de intentie meermalen te zetten!

Update: Mei 2011
Er is veel aan het veranderen, zo ook in mijn persoonlijke ontwikkeling en helingmogelijkheden. Er komen steeds hogere healingfrequenties binnen bereik, en in combinatie met een toenemende zijnskracht en steeds diepere aarding wordt er steeds meer mogelijk. Ik heb er dan ook voor gekozen om de afstandshealing een nog meer open karakter te geven. Dat betekent dus nog minder sturing en beperkende gerichtheid op specifieke energieen en lichtwezens. Vanaf heden zal ik vanuit een diepe aarding, stilte en zijnskracht tijdens de healingmeditatie ALLE Elohim, Aartsengelen en Geascendeerde Meesters aanroepen om met behulp van een heel scala aan energieen (alle stralen, het witte licht, nulpuntenergie en ether) voor een ieder de meest toepasselijke healing verzoeken, om een optimaal resultaat neer te zetten. Dat wil zeggen dat een ieder die dosis en soort energie qua kleur en frequentie ontvangt, die op dat moment het beste past bij ieders individuele evolutie en eigen intenties. Je kunt zelf met behulp van uitdrukkelijke verzoeken om algemene en/of specifieke healingdispensaties en plaatsing op de ascensie tijdlijn het bereik aan helingmogelijkheden tijdens de healing vergroten. Dit alles gebeurt vanuit een onderliggende basisintentie dat uitsluitend vanuit de Christusbewustzijnssferen wordt gehandeld. Ik wil je hierbij ook van harte uitnodigen om, als dat zo voor je voelt, zelf ook specifiek de Meesters en Engelen waarmee jij affiniteit hebt, aan te roepen en om hulp te vragen om je eigen healing verder te ondersteunen!

Werkwijze
De werkwijze in deze collectieve healing is dat ik op de hierboven genoemde data in meditatie ga (tweewekelijks doordeweeks ’s avonds), en de healing energie via ons gezamenlijk intentieveld naar een ieder zal stromen, wie op dat moment waar dan ook tevens in meditatie is, en de intentie heeft uitgesproken om op dat moment een healing via mij te willen ontvangen. In de healing zet ik de intentie dat dit voor een ieder plaats vindt met de kracht die zij op dat moment aankunnen en hun hoogste goed dient, en dat dit slechts mag gebeuren voorzover het in overeenstemming is met de wil van het Hogere Zelf. Als je ervoor kiest deel te nemen, houd gewoon de aangegeven data in de gaten, ga op dat moment (liefst iets eerder) in meditatie, en spreek net voor de start de intentie uit. De intentie die je dient uit te spreken, is de volgende:

“Ik wens zo meteen om … uur een afstandshealing te ontvangen van Maxim Lazet.”

Je hoeft je niet verplicht aan te melden, wel vind ik het leuk om een mailtje te ontvangen (via het contactformulier). Zet hierin graag in het onderwerpveld “afstandshealing + datum”. Ik zal deze e-mail echter niet beantwoorden. Ook vind ik het altijd leuk om via dit emailadres over mooie ervaringen in de healings te horen!

——————————————————————————————————–

LET OP:  Om verwarring en misverstanden te voorkomen, dit betreft een healing, GEEN inwijding !!

LET OP:  Ik krijg verschillende reacties op de healings, varierend van mooie en krachtige healings en heftige ervaringen, tot reacties van mensen vol verwachting die helemaal niets ervaren. Ik wil hier toch nog even de vanzelfsprekendheid benadrukken dat het gaat om het effect en niet om de ervaring/sensatie. Wat er mag gebeuren, ligt geheel bij ieders eigen Hoger Zelf, en of men er iets van ervaart, hangt niet af van de energie, maar van de eigen sensitiviteit en waarneming, Hiermee wil ik zeggen dat het zonde kan zijn om als gevolg van een “niks ervaren” ervoor te kiezen niet meer deel te nemen in volgende healings, omdat er ook dan wel degelijk allerlei effecten kunnen optreden, die op persoonlijkheidsniveau misschien slechts heel subtiel ervaarbaar zijn, maar op zielsniveau van grote waarde kunnen zijn.

——————————————————————————————————–

Verdere spelregels en tips:

– Ik verzoek dringend om hier uitsluitend aan deel te nemen terwijl je in meditatie bent. Dan heeft het ook verreweg het meest effect.

– je kunt de intentie alleen voor jezelf uitspreken. Wees je bewust van je karmische verantwoordelijkheid!

– Je kunt alleen op het aangegeven tijdstip zélf de healing ontvangen. Hoewel kosmische energieen in beginsel niet gebonden zijn aan onze lineaire tijdsbeleving, kies ik ervoor het zodanig te programmeren dat men niet op andere momenten (eerder of later) in tijd kan intunen.

– Ik raad aan voor een optimale healing van te voren Aartsengel Michaël om bescherming te vragen, en Aartsengel Sandalphon om hulp in je aarding te vragen.

– Ik reageer niet op verzoeken voor individuele afstandhealings, of verzoeken de collectieve healings op tijdstippen te doen, anders dan op deze pagina staan vermeld.

– Wel vind ik het leuk om bijzondere ervaringen tijdens de healings per e-mail te ontvangen!

– Mocht je je geroepen voelen na een of meer healings te hebben ontvangen iets terug te doen, donaties aan charitatieve instellingen zijn natuurlijk altijd welkom! Alvast bedankt!
——————————————————————————————————–

September 2008 –  Na te horen te hebben gekregen dat mijn energieveld een uitstekende drager is van de tachyon-energie, en nu mijn spirituele groei een zekere mijlpaal heeft bereikt, is voor mijn gevoel nu de tijd gekomen een volgende stap te nemen, het doen van gratis collectieve tachyon healings op afstand.

Dit houdt in, dat ik op specifieke data (die op deze pagina zullen verschijnen) in meditatie ga, en de tachyon energie via mijn veld als een brug naar een ieder zal laten stromen, wie op dat moment waar dan ook tevens in meditatie is, en de intentie heeft uitgesproken om op dat moment een tachyon healing via mij te willen ontvangen. In de healing zet ik de intentie dat dit voor een ieder plaats vind met de kracht die zij op dat moment aankunnen en hun hoogste goed dient, en dat dit slechts mag gebeuren voorzover het in overeenstemming is met de wil van het Hogere Zelf.

Zowel mensen die niet zijn ingewijd als mensen die wel al ingewijd zijn, kunnen hieraan deelnemen. Weet dat de healing ook als je al ingewijd bent, een toegevoegde waarde kan hebben. Voor mensen die nog niet ingewijd zijn en de inwijding overwegen, is het ook gelijk een mooie gelegenheid om de energie eens te ervaren.

Je hoeft je niet verplicht aan te melden, wel ontvang ik graag een mailtje. Zet hierin graag in het onderwerpveld “afstandhealing + datum”. Ik zal deze e-mail echter niet beantwoorden.

Als je ervoor kiest deel te nemen, houd gewoon de aangegeven data in de gaten, ga op dat moment (liefst iets eerder) in meditatie, en spreek net voor de start de intentie uit. De intentie die je dient uit te spreken, is de volgende:

“Ik wens zo meteen om … uur een healing te ontvangen van Maxim Lazet.”

Het duurt ongeveer een kwartier. Ik raad ook hiervoor aan wat eerder in meditatie te gaan, en net voordat het begint de intentie uit te spreken. Ook kun je ervoor kiezen na het kwartier nog even in meditatie te blijven. 

 

Maximlazet.nl
Scroll naar boven