Healing ervaringen


Ervaring

Ik heb echt maandenlang mee gedaan met de afstands healing meditaties en ze hebben mij echt een enorme boost gegeven. Ik woonde in de Ardennen in the middle of nowhere en binnen een paar maanden zat ik zelf op het pad van (kristal) healer en mijn bewustzijn ging echt met sprongen vooruit. En gisteren was het ook weer fantastisch, maar dit keer voelde ik het ook gelijk op fysiek niveau. Ik had al een paar dagen heel veel slijm in mijn longen, want ik was heel erg verkouden. Direct na de meditatie waren mijn longen weer zo goed als schoon en mijn verkoudheid is bijna over. Y.B.

Ervaring
Ik heb op 4 april meegedaan aan je afstandshealing en ik wil je hartelijk bedanken voor de mooie warme ervaring. Ik voelde de krachtige energieen via mijn kruin binnenkomen en door mijn lichaam heenstromen. En vandaag ben ik flink aan het loslaten en voel ik al de hele dag de verandering in mijn trillingsfrequentie. J.

Ervaring
Ik wil je van harte bedanken voor de healing van gisteren. Nadat ik me had afgestemd zag en voelde ik golven van licht en liefde en ook lichtwezens in deze straal. Ik zag jou in een blije toestand een klein stukje boven de grond zwevend goed verbonden met moeder aarde door het zilveren koord en het gouden koord naar boven. Ik kreeg toen via een ervaring in mijn lichaam allerlei inzichten door. Dus dank je wel voor deze mooie en krachtige healing. A.H.

Ervaring
Ik ben er zeer van onder de indruk, ik heb nu 5 maal meegedaan en heb dit verspreid aan mensen door Nederland en Belgie, en echt, de resultaten zijn zeer prachtig. Echt op een enkeling na hebben de mensen bewuste ervaringen meegemaakt hoor. Iemand in een langdurige dip is de andere dag totaal omgeslagen tot op heden en dat is nu zo’n 2 maanden geleden. Dan mensen die totaal niet spiritueel bewust bezig zijn en totaal geen weet hebben van hoe alles zou kunnen werken, alleen met mijn mededeling dat via jou er een healing gegeven ging worden of dat zij graag mee wilde doen. Alleen maar gewoon even stilzitten enz. zoals je beschrijving dit zegt. Ook deze vrouw voelde dat er met een hand aan haar hoofd werd gewerkt en bij de tweede sessie avond voelde zij dat er een lauw natte doek over haar hoofd werd gelegd. Dus totaal onwetend eigenlijk en toch duidelijke merkbare ervaringen, en dat vind ik prachtig. Dan een mevrouw die met haar dochter ging zitten, alle twee nogal lachend naar elkaar, zo van nou hier zitten wij dan !!! ??? Dan ineens bij alle twee was het net alsof hun hoofd los van hun romp was en alle sorus van de afgelopen tijd gewoon weg, daarna als zij liep voelde het alsof zij op kussentjes liep en voelde dat zij het leven weer aankon. Zij had al langere tijd niet meer het gevoel en deelde mede; ik wist niet dat het nog kon.. Dus ook weer een blije en bemoedigende ervaring. Dan iemand die midden in de stad woont en altijd herrie ervaart van verkeer of schoolgaande kinderen, zij werd al 2 maal in totale sereniteit gezet, wat een ervaring was dat.
Ook gisteravond weer enkele mensen de afstandshealing aangegeven en kreeg alweer een duidelijk blije mevrouw terug aan de telefoon. Vooraleerst zeer somber en na de sessie in volledige ontroering en een hele grote nederigheid voelde zij, deze mevrouw kreeg ook tijdens de sessie een boodschap door betreffende een jonge vrouw die aan kanker geopereerd is en die vrijdag weer thuiskomt, zij diende een witte vlag te maken met “welkom thuis mama” voor de moeder en de kinderen, en zij was hier zo ontroerd ook over en zij vond deze taakstelling zo simpel en prachtig en zag het nut ervan in omdat iedereen deze jonge vrouw al op een bepaalde manier had opgegeven. Zo zie je Maxim, echt fantastische ervaringen hoor, en eigenlijk maar een enkeling die niets ervaren heeft. C.B.

Ervaring
Een heerlijke ervaring! Toen de healing begon, gingen mijn handen en benen stromen en ik kreeg heel sterk het idee (door) dat er “DNA-strings” geheeld werden…. Daarna voelde ik heel sterk dat er aan linkerkant van mijn hoofd gewerkt werd…….het was alsof een instrument werd aangebracht, ik voelde een tijd allemaal energie in de linkerkant van mijn hoofd actief zijn. Het flitste ook voor mijn ogen. Daarna zakte de energie naar beneden. Op een zeker moment voelde het alsof er iets op mijn hoofd werd aangebracht (nog steeds links) en er tegelijkertijd energie binnenkwam en wegging. In het midden van de meditatie kreeg ik een beeld, alsof er een lucifervlam ging branden ter hoogte van het wortelchakra. Daarna werd het even rustiger, alsof “de lijm moest drogen”. Aan het eind van de meditatie voelde ik een hele duidelijke connectie tussen mijn hoofd, wortelchakra en voeten. Vooral aan de linkerkant, maar ook de rechterkant van het lichaam voelde ik. Een bijzondere ervaring, ik neem de volgende keer weer deel! L.B.

Ervaring
Wat een mooie heling. Ik heb het als heel warm, rustig vredig en liefdevol ervaren. Ik heb veel energie voelen stromen en mijn voeten kwamen nog vaster op de grond te staan en heel warme handen, ook heel veel energie in mijn hart en hartchakra. Er werd gewerkt in mijn 3e oog en hoger in het midden van mijn voorhoofd, een stukje onder de haargrens. Opeens draaide mijn hoofd helemaal naar links en werd er gewerkt aan de spieren en de aanhechtpunten van mijn spieren in mijn nek, schouders en bovenrug. Dat duurde enkele minuten. Daarna draaide mijn hoofd weer naar het midden en werd toen rustig wervel voor wervel naar beneden gerold, dit ging door tot ongeveer tot het midden van mijn rug. Zo heb ik zeker 5 minuten voorover gebogen gezeten en voelde hoe alle spieren in de nek en bovenrug opgerekt werden. (Ik heb last van een tremor – nek en hoofd, en ook fibromyalgie). Daarna werd ik weer heel rustig wervel voor wervel weer omhoog gebracht, dit ging heel zacht en voorzichtig. Nogmaals bedankt. Zeker voor herhaling vatbaar. A.

Ervaring
Ik heb inmiddels de healing ontvangen en ik vind het heel bijzonder dat er al zo veel gebeurde terwijl ik het voor een eerste keer ontving. Het voelde alsof er via een soort trechter in mijn kruin een lichtbuis ontstond die langs mijn ruggengraat via mijn stuitje de aarde inging en zich daarin stevig verankerde. Heel bijzonder voor mij, want ik heb vaak moeite met aarden met hoogsensitiviteit. Daarna ging er ter hoogte van mijn 4e chakra iets draaien. Er gebeurde veel in mijn hoofd , maar met name voelde ik dat er specifiek in mijn linkerlichaamshelft van alles gebeurde en dit is ook de kant, waar ik regelmatig moeite mee heb gehad. Tijdens de hele sessie voelde ik een aantal keer de energie door mijn hele lichaam gaan, totdat ik het gevoel had dat al mijn cellen licht waren en trilden. Ik weet niet anders hoe ik het uit moet leggen, maar zo voelde het. Hierna voelde ik me heel breed worden en ik ben nog een tijdje blijven liggen, want ik voelde me heel ontspannen, maar ook zwaar. Erna voelde ik me heel ontspannen , blij , dankbaar, maar vooral opvallend helder in mijn hoofd. Vandaag zat ik niet echt lekker in mijn vel, maar ik heb het idee dat er veel is aangeraakt, wat losgelaten mag worden, dus ik heb veel gedronken vandaag en laat maar komen wat er komt. G.R.

Ervaring
Ik moet je nog iets vertellen over de eerste healing behandeling die ik heb gehad op 6 mei. Die is gebeurd tussen twee bloed afnames waarvan de eerste niet goed was vooral de lever niet en de dokter mij na de eerste bloed af namen mij door wilde sturen naar de internist. Nu heb ik al 25 jaar een slechte lever, de dokter zei altijd dat ik een lever had van een alcoholiste terwijl ik nooit drink. Na de tweede uitslag kreeg ik een mail van de dokter met een dikke proficiat. Mijn lever was helemaal in orde en met zo’n bloed uitslag kon ik wel honderd jaar worden. Ik weet dat ik zelf veel kan maar soms heb je toch weer een steuntje nodig zie je maar. In liefde dank ik je voor de hulp . Lieve groeten G.D.

Ervaring:
Ik heb de afstandsbehandeling ontvangen en het was GEWELDIG!!!! wat een power. Ik voelde behoorlijk druk op mijn hoofd en heb mijn kruinchakra gigantisch gevoeld. Ik ervaarde heel veel warmte en mijn handen werden gloeiend heet. Ik denk na een minuutje of 7, viel mijn hoofd naar voren en werd er aan mijn nek gewerkt. Het laatste halfjaar heb ik behoorlijk wat spier- pees- en gewrichtsklachten, met pieken en dalen. Ik voel nu behoorlijk mijn linkerarm schoudergewricht en bovenarm, maar dat komt vast goed. Ik voel me verder kiplekker. De hele dag ging ik al lekker, net als voor een reiki-inwijding, de flow gevoelens. Een halfuur voor de healing voelde ik al van alles stromen en kreeg het zelfs even koude rillingen. Wat is het toch mooi he, werken met energie. F.B.

Ervaring
Ik heb me afgelopen woensdag afgestemd op de healing. In eerste instantie ervaarde ik niets. na een minuut of 10 werd ik heel subtiel meegezogen naar …..? boven het gebied van de planeten leek wel. Ervaarde mezelf als een onafhankelijk, zelfstandig op zich staande energie; met mij waren er velen op deze wijze. De omgeving was donker, zonder geluid, beweging of wat dan ook en bijzonder vredevol. Intense stilte.Een troost om aan terug te denken als het het hier druk is en zo vol impulsen. L.M.

Ervaring
Ongeveer een kwartier van te voren ben ik gaan zitten en heb ik Aartsengel Michael om bescherming gevraagd en Aartsengel Sandalpon gevraagd te helpen bij de aarding. In eerste instantie voelde ik een lichte blauwe energie vanuit de aarde om mijn linkerbeen kringelen, iets i.v.m. aarding neem ik aan. Daarna kwam er een krachtige compacte energie van boven, die met name de doorgang door mijn keel heeft verruimd. De energie voelde prikkelend aan. Dit was nog voor 21.00 uur en waarschijnlijk om me te openen voor de energie. Het voelde heel krachtig. Hierna voelde ik een lichte cirkelbewegende blauw/witte energie in mijn keel, verder lager toch nog restanten verdichting bij de plexussolaris die ik overgens door te ademen kon oplossen. De adem is heerlijk en gaat van boven naar de aarde. Ik voel me geraakt, open en goed geaard. H.D.

Ervaring
Bij mij bestond de sessie uit 3 duidelijke onderdelen. In het kort mij ervaring:
1. Rond 21.00 voelde ik de energie in de chakra’s van mijn handen en mijn derde oog duidelijk toenemen. Ik voelde dat mijn chakra’s geopend en gereinigd werden. Mijn hele aura werd volgens mij gereinigd. Vervolgens nam de energie weer af.
2. Vervolgens voelde ik een hele zachte deken van energie over me heen liggen of misschien beter, had ik het gevoel in een bad van hele zachte energie te liggen. Beetje zoemend en gonzend gevoel.
3. Tot slot voelde ik langzaam iets opzwellen van binnenuit. Later merkte ik dat het een soort cocon van energie is (of mijn aura) die langzaam groeide, de grenzen van mijn lichaam passeerde en vervolgens snel groter werd tot in het oneindige. M.M.

Ervaring
Gisterenavond van jou een healing gehad, hier mijn ervaringen. Ik ben 20.45 uur in meditatie gegaan, na mijn aarding, heb ik Aartsengel Michaël om bescherming gevraagd en natuurlijk de wens uitgesproken. Daarna heb ik in meditatie jouw healing afgewacht, iets na 21.00 uur kwam de healing binnen en voelde ik een golvend prikkelend gevoel op de borst in het ritme van mijn ademhaling dit voelde prettig aan en duurde ongeveer 10 a 15 minuten. Ik ben daarna nog 10 minuten in meditatie geweest en toen ik mijn ogen opende waren mijn handen met oranje energie omgeven in een omtrek van wel 30 cm. Ik heb hiermee 20 minuten geëxperimenteerd en de energie gestuurd naar mijn pijnlijke knie (lichte artrose), tot mijn verbazing trok de pijn weg en is nu nog steeds weg. In een woord een geweldige ervaring en ik voelde mij heel erg krachtig. H.v.D.

Maximlazet.nl
Scroll naar boven