Energieën

“Dat je het christusbewustzijn nog niet belichaamt, betekent niet dat je het niet kunt ervaren. Vraag en je zult ontvangen.”

Hieronder volgen een aantal krachtige energieën die kunnen worden aangeroepen. Voor het gemak heb ik bij een aantal de letterlijke tekst van de vorm van de aanroep die ik zelf gebruik, toegevoegd. Voor het aanroepen van deze energieën is GEEN voorafgaande inwijding vereist, tenzij anders vermeld. Iedereen kan hier dus mee aan de gang zonder enige voorbereiding te treffen. Mediteer regelmatig op deze energieën, en je zult snelle vorderingen maken. En onthou dat je zelf de energie nog binnen je energieveld kunt richten, sturen en verspreiden. Probeer ook altijd voor de meditatie even goed te aarden. En dank eventueel de aangeroepen lichtwezens na de meditatie. 

———————————————————————————————————————

Diamanten energie

De diamant energie, is een energie die werkelijk non-duaal is, de 13e dimensie vertegenwoordigt, Goddelijke Waarheid in zich draagt, en het 12 stralen regenboog systeem overkoepelt en samenbindt. Het is een energie die werkelijk centraal staat in het ascensieproces en zeer actueel is.

Aanroep

“Ik roep aan de diamanten energie, en verzoek dat deze energie nu door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Violette Vuur (of Vlam)

Dit is waarschijnlijk één van de meest waardevolle energieën. Het is een zeer krachtige transformerende energie, die een hoofdrol speelt in deze tijd van transformatie, en waarvan de frequentie in de laatste tijd is verhoogd omdat dat mogelijk was geworden door de stijgende trillingen op Aarde. Deze energie kan nagenoeg alles transformeren en transmuteren. Er schijnen wonderbaarlijke resultaten mee geboekt te worden. Het is een goed idee om na deze energie nog even de hieronder genoemde Gouden Boeddhische energie aan te roepen, om de lacunes in je energieveld op te vullen die zijn ontstaan daar waar transmutatie heeft plaatsgevonden.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de Violette Vlam, en verzoek dat deze energie nu door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Ultraviolette Vuur (of Vlam)

Meer nog als het hierboven genoemde Violette Vuur is de Ultraviolette energie ook een zeer krachtige transformerende energie, die momenteel een belangrijke rol speelt in deze tijd van transformatie. Het is de energie van de waarheid, en er is erop gericht alles te transformeren en transmuteren dat niet resoneert met de waarheid. Het is een goed idee om ook na deze energie nog even de hieronder genoemde Gouden Boeddhische energie aan te roepen, om de lacunes in je energieveld op te vullen die zijn ontstaan daar waar transmutatie heeft plaatsgevonden.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de Ultraviolette Vlam, en verzoek dat deze energie nu door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Platina Net

Platina is een multi-universele kleur en de hoogst vibrerende kleur binnen het op Aarde bestaande kleurenspectrum, en is daarom erg krachtig in het omhoog brengen van de frequentie van je energieveld. Je kunt deze energie aanroepen en deze zoals bij de andere energieën, een tijdje (in meditatie) door je heen laten stromen om een sterk transformerende healing te ontvangen.

Platina Net Sweep

Je kunt daarnaast ook elk moment van de dag verzoeken om een “sweep” (een veeg of een korte schoonmaak), waarbij de energie als een net door je heen wordt gehaald, die je chakra’s en etherische lichamen een reiniging geeft. Dit kun je ook met een hele groep doen, er een net doorheen halen. Verder kun je de energie inzetten om ruimtes te reinigen, of een net bij de deuren van een ruimte plaatsen, waardoor iedereen die de ruimte binnenkomt, een reiniging en frequentieverhoging ontvangt. Je kunt ook, als lichtwerk, vragen dat de gehele Aarde (met al haar etherische lichamen) een sweep krijgt!

Aanroep

“Ik roep aan Heer Melchizedek, de Mahatma en aartsengel Metatron, en verzoek dat de Platina energie door mijn energieveld mag stromen!”

Platina Net Sweep

“Ik roep aan Heer Melchizedek, de Mahatma en aartsengel Metatron, en verzoek om een Platina net sweep door de ruimte waarin ik mij bevind!”

———————————————————————————————————————

Christusbewustzijn (ook de Gouden Boeddhische energie)

Dit is een hele liefdevolle gouden energie die het Christusbewustzijn in zich draagt. Het is de energie van de naderende Nieuwe Aarde, waarin we als mensheid de stap hebben gemaakt van het derde naar het vierde chakra, van ego naar onvoorwaardelijke liefde, en waar de kleur van ons hartchakra goud zal zijn. Het is de energie waarnaar we allen toe groeien, en het is een prachtig idee dat we, ook al belichamen we deze energie nog niet zelf, wel al de energie mogen aanspreken om door ons heen te laten stromen. Het voelt heel goed aan, compleet, zacht, harmonieus en éénheidsgericht.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van het Christusbewustzijn (of de Gouden Boeddhische energie), en verzoek dat deze energie nu door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Je Totale Multi-dimensionale Zelf

De persoonlijkheid die wij in dit leven ervaren, is slechts een klein gedeelte van wie wij werkelijk zijn. Het is slechts één extensie van onze Totale Multi-dimensionale Zelf. Naarmate men groeit in bewustzijn, wordt men zich hier meer en meer bewust van, en smelt men steeds meer in bewustzijn samen met dit Totale Zelf. Binnen dit Totale Zelf zou je kunnen zeggen dat je Hoger Zelf (of ziel) je geestelijke ouder is, en je Monade (of IK BEN Aanwezigheid) weer diens ouder is, en nog dichterbij je Goddelijke ZIJN bevindt zich je Heilige Geest. Ook de energie van deze aspecten van het Totale Zelf waarvan je deel uitmaakt, kun je ervaren. Deze energie is vanzelfsprekend heel heilzaam en geeft een gevoel van geborgenheid, omdat het je “Thuis” is. There is no place like home. In je spirituele ontwikkeling smelt je langzaam samen met deze energie en dit bewustzijn, maar je kunt op elk punt in je evolutie vragen om een momentele samensmelting. Het incidenteel samensmelten versnelt ook het proces naar structurele samensmelting, en dus je algehele groei. Je kunt dat doen met één van deze aspecten van je Totale Zelf, of meerdere, zoals in de onderstaande aanroep.

Aanroep

“Ik roep aan mijn Hoger Zelf, mijn Monade en mijn Heilige Geest, en verzoek om een samensmelting!

———————————————————————————————————————

De Mahatma

De Mahatma, de Avatar van Synthesis, is een groepsbewustzijn dat alle 352 bestaanslagen belichaamt, helemaal tot aan de Godheid. In verband met de aanstaande evolutiesprong is de Mahatma naar de Aarde gekomen. Wij kunnen een beroep doen op de energie van dit onmetelijke bewustzijn.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de Mahatma, en verzoek dat deze energie nu door mijn energieveld mag stromen!

———————————————————————————————————————

Opalen Vlam

De Opalen Vlam is onder beheer van Quan Yin, velen bekend als de Vrouwelijke Boeddha, is een krachtige vrouwelijke energie, en voelt geweldig. Voor een verdere beschrijving van de energie verwijs ik graag naar een stuk tekst uit de Channeling van Aartsengel Michaël door Celia Fenn (aug 2007):

“En, op dit moment, zullen jullie beginnen te experimenteren met wat we de ‘Opalen Vlam’ van Balans en Heling hebben genoemd. De Opalen Vlam staat onder hoede van de Goddelijke Vrouwelijke Lotus Hoedster of Godin, Quan Yin. Het is de energie van de bodhisattva ofwel geascendeerden, getransmuteerd in pure Compassie en Onvoorwaardelijke Liefde. Het omvat alle kleuren van de stralen in zachte opalen vorm en het omvat eveneens de sprankeling van het Gouden Helende Vuur. De Opalen Vlam, met diens Vuur van Absolute Waarheid en Compassie, van Hogere Liefde, activeert het Kosmische Vuur binnenin en brengt een persoon of situatie in perfecte balans. Het is inderdaad een krachtige energie. Het is tijd voor de ‘oversteek’ naar de Nieuwe Aarde en de Nieuwe Aarderasters, er zullen er zijn die de Opalen Vlam in hun Lichtlichaam vasthouden en bewaken en zij zullen de katalysatoren zijn voor Heling en Balans in anderen, want inderdaad, waar de Opalen Vlam gevoeld wordt, zal er krachtige heling en uitbalancering plaatsvinden, soms onmiddellijk en instant, zolang het wezen het toestaat. Dit zal de aard van ‘Heling’ zoals jullie die kennen veranderen en verandering en transformatie doen versnellen, waar velen onder jullie om verzochten. Want, wat staat te gebeuren is dat de Opalen Vlam de zelfhelings- en uitbalanceringsmechanismen op krachtige wijze activeert binnenin het DNA. En elk wezen zal in balans komen en helen op een wijze die gericht is op het hoogste goed voor die persoon en situatie. Soms zullen deze processen schokkend zijn in intensiteit en ‘onmiddelijkheid’, maar ze zullen altijd ten dienste staan van het hoogste goed en jullie zullen de Compassie en Liefde binnenin de Opalen Vlam en diens gezegende hoedster Quan Yin, die de hoogste expressie van de Goddelijke Vrouwelijke energie momenteel vertegenwoordigt, leren vertrouwen. Na een tijdje zullen jullie ontdekken dat de Opalen Vlam Alles in Balans zal houden en jullie zullen je begeven in de Gouden Eeuw van Liefde en Vrede.”

Aanroep

“Ik roep aan Lady Quan Yin, en verzoek of u mij de energie van de Opalen Vlam wilt sturen, en deze door mijn energieveld te laten stromen!”

———————————————————————————————————————

Maria Magdalena Vlam (oranje-roze energie)

Net als de Opalen Vlam is dit een sterke vrouwelijke energie, die een grote rol speelt in de integratie van het Vrouwelijke en de overbrugging naar de Nieuwe Aarde. Deze energie is onder beheer van Lady Maria Magdalena.

Aanroep

“Ik roep aan Lady Maria Magdalena, en verzoek of u mij de oranje-roze energie van de Maria Magdalena Vlam wilt sturen, en deze door mijn energieveld te laten stromen!”

———————————————————————————————————————

Witte Vlam van Verlossing

De Witte Vlam van Verlossing is een mooie sterke energie die staat voor puurheid en harmonie, en welke onder beheer staat van de Meester Serapis Bey. Een effectieve techniek die gebruik maakt van deze vlam, is de “witte ark” om onuitgenodigde entiteiten uit het energieveld te verwijderen. Doe hiervoor het volgende:

Aanroep

“Ik roep aan de Witte Vlam van Verlossing en verzoek dat deze om mijn energieveld heen wordt geplaatst!

Wacht even totdat deze geplaatst is en verblijf even in deze energie. Creëer dan met je intentie (eventueel met behulp van visualisatie) een witte ark buiten je energieveld, verbind deze met een koord aan je energieveld, en gebied dat alle entiteiten die niet thuishoren in jouw energieveld via het koord naar de ark gaan. Wacht dan even en verbreek tenslotte het koord.

Je kunt ook aanvullend kleine Vlammen plaatsen in specifieke chakra’s, voor extra bescherming.

———————————————————————————————————————

Licht- of liefdesdouche

Je kunt ook om een lichtdouche of liefdesdouche vragen van de Meester of Engel waarmee jij een verbinding voelt. Je aura wordt dan gevuld met een lichtende/liefdevolle energie, waardoor je je weer wat lichter/liefdevoller voelt.

Aanroep

“Ik roep aan … en verzoek om een lichtdouche/liefdesdouche!”

———————————————————————————————————————

Witte Licht van de Witte Broederschap

Verzoek om het Witte licht van de Witte Broederschap, en adem (met behulp van intentie en visualisatie) deze energie in en uit via je chakra’s, om je chakra’s te reinigen. Het is het gemakkelijkst om het synchroon met de gewone ademhaling te doen.

Aanroep

“Ik roep aan het Witte Licht van de Witte Broederschap, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

De 12 kosmische stralen

Hieronder volgen de 12 kosmische stralen. Enkele van deze stralen zijn al hierboven onder andere namen opgenomen, maar ik wil ze hieronder toch nog eens allen op volgorde opnemen. Het is een goed idee om deze energieën regelmatig door je heen te laten stromen, met name diegene waarvan je voelt dat er een gebrek van is in je energieveld. Daarnaast kun je natuurlijk ook specifieke energieën oproepen wanneer je wat ondersteuning wilt ontvangen in de activiteiten waarvoor die energie erg geschikt is.

Eerste straal

De energie van de eerste straal is een rode energie, en staat voor wilskracht, initiatief en actiegerichtheid. De eerste straal staat onder beheer van de Meester El Morya. Roep deze energie bijvoorbeeld aan wanneer je je wat zwak of passief voelt.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de eerste straal, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Tweede straal

De energie van de tweede straal is een blauwe energie, en staat voor liefde en wijsheid. De tweede straal staat onder beheer van de Meester Kuthumi.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de tweede straal, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Derde straal

De energie van de derde straal is een gele energie, en staat voor actieve intelligentie en helder denken. De derde straal staat onder beheer van de Meester Serapis Bey. Roep deze energie bijvoorbeeld aan als je aan het leren of aan het werken bent, en wat meer scherpte kan gebruiken.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de derde straal, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Vierde straal

De energie van de vierde straal is een groene energie, en staat voor zuiverheid, schoonheid en harmonie. De vierde straal staat onder beheer van de Meester Paul de Venetiaan. Het wordt gezegd dat Usui Reiki uit de groene straal komt. Overigens kun je deze energie ook aanroepen om bacterie energieën in je lichaam af te breken.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de vierde straal, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Vijfde straal

De energie van de vijfde straal is een oranje energie, en staat voor concrete wetenschap en kennis. De vijfde straal staat onder beheer van de Meester Hilarion. Net als de derde straal kun je deze energie bijvoorbeeld aanroepen wanneer je aan het leren, lezen of aan het werken bent, en wat meer scherpte en begrijpend vermogen kan gebruiken.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de vijfde straal, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Zesde straal

De energie van de zesde straal is een indigo energie, en staat voor spiritualiteit, idealisme en toewijding. De zesde straal staat onder beheer van de Meester Sananda.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de zesde straal, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Zevende straal

De energie van de zevende straal is een violette energie, en staat voor transformatie en magie. De zevende straal staat onder beheer van de Meester Saint Germain. Roep deze energie aan voor transformatie (bijv. van je energieveld). Deze energie wordt ook het Violette Vuur of Vlam genoemd, zie boven.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de zevende straal, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Achtste straal

De energie van de achtste straal is een zeegroene energie, en staat voor de hogere zuivering. De achtste straal staat onder beheer van de Meester Vrouwe Nada. Roep deze energie aan voor een zuivering van je energieveld.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de achtste straal, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Negende straal

De energie van de negende straal is een blauwgroene energie, en staat voor vreugde en de aantrekking van het lichtlichaam. De negende straal staat onder beheer van de Meester Vrouwe Maria. Roep deze energie bijvoorbeeld aan wanneer je vreugde wilt ervaren 😉

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de negende straal, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Tiende straal

De energie van de tiende straal is een parelmoer energie, en staat voor de verankering en samensmelting van je lichtlichamen. De tiende straal staat onder beheer van de Meester Allah Gobi.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de tiende straal, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Elfde straal

De energie van de elfde straal is een oranje/roze energie, en staat voor de overbrugging naar het Nieuwe Tijdperk. De elfde straal staat onder beheer van de Meester Vrouwe Quan Yin.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de elfde straal, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

———————————————————————————————————————

Twaalfde straal

De energie van de twaalfde straal is een gouden energie, en staat voor het verankeren van het Christusbewustzijn. De twaalfde straal staat onder beheer van de Meester Vrouwe Pallas Athena. Roep deze energie aan en voel de energie van het Christusbewustzijn! Overigens kun je deze energie ook aanroepen om virus energieën in je lichaam af te breken.

Aanroep

“Ik roep aan de energie van de twaalfde straal, en verzoek dat deze energie door mijn energieveld mag stromen!”

Maximlazet.nl
Scroll naar boven